o don't stop boy, get it.. I wanna take you down, I really wanna take you down

Slutade vid 16:30 drog till Isabelle och sedan in till stan och käkade istanbull. Och därefter hem till mig, vi har inte gjort så mycke mer än att bara ligga i sängen, käkat godis, pratat och kollar på Prison Break.

Fixa bloggen?

Bloggen är ful och tråkig, vill fixa till den lite nu. Men jag är verkligen sämst, förstår mig inte på alla koder. Någon snälla som skulle vilja fixa header, design och sånt? Så fixar jag länk? Eller nått annat som ni vill?


Trettionde januari.

Min mat idag. Detta åt jag på jobbet idag, hur gott som helst. Jobbar somsagt i Fräckafröken/Brödernas i Hageby måndagar och tisdagar istället för att gå till skolan vilket jag endå inte gör haha nej men har bestämmt med min mentor mamma och rektor att jag bara går i skolan 3 dagar i veckan, ganska skönt endå. Kadi och Mane kom dit och jag fick sluta vid 16 så drog vi in till stan och därefter hem till Kadi och bara tog det lugnt. När jag kom hem så var mina 2 kusiner här från Stockholm, mina fina prinsessor som jag saknat något otroligt mycke. Aja nu ligger jag i sängen med en godispåse och ska sätta på några avsnitt av Prison Break.

Enkelt.

"Jag tror såhär... om något är dåligt i ditt liv, gör någonting åt det. Om det inte hjälper, ta bort det. Om något tynger ditt hjärta, lätta det. Om något känns jobbigt, lös det. Vänta inte på att saker ska hända. Se till att de händer. Låt de hända. Välkomna misstag och äventyr. Lita på att de som älskar dig alltid vill dig väl. Lita på att du alltid vill väl till de du älskar. Våga göra hellre än att ångra. Skratta åt dina misstag och lär dig att vara stark. Våga visa svaghet. Älska högt och mycket hellre än försiktigt. Håll aldrig tillbaka. Stanna upp och tänk efter, är jag där jag vill vara? Gör något åt det annars. Njut när det är fint och håll ut när det är fult."

Tänk då att det krävs 42 muskler i ditt ansikte för att göra en sårad grimars, med det krävs bara 4 muskler att sträcka ut armen och slå den jäveln.


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Kom hem för en stund sen duschade och nu ligger jag i sängen med en fet godispåse, energi och munkar Ska sätta på några avsnitt av Prison Break och sedan sova. Har inte så mycke mer att skriva. Puss godnatt.

Smart has the plan, stupid has stories. But i have both.

Hemma hos kadi med tjejerna och myser. Ska hem om en stund duscha och dä. Höra senare


Cam Wow- for the iPhone.

Gårdagen spenderades med dessa människor plus massa andra. Vi käka mc, var i bc ochsåvidare. Vid 02 tiden åkte vi iväg till ett ställe där det hände massa saker. Men jaja ska börja göra mig iordning nu, och sedan dra iväg ner till stan för att jobba, slutar vid 15:30. Får se ifall det går att mobilblogga annars hörs vi senare, pussss ciaao.

Music swaaaag


If i catch you.

Herregud, just nu vill jag bara ha sommar, gå runt i shorts, linne och converse. Va brun, kunna åka och bada ute och sedan grilla på kvällen. Svettas istället för att frysa, kunna sola ute iställt för solarium. Åh kan åtminstonde snön och kylan försvinna??

Gårdagens.

Träffade Issa igår åkte hem till henne och färgade hennes hår. Och därefter åkte jag till Hageby och träffade en. Kom hem vid 23 och somnade nästan direkt, hur trött som helst.

Smart has the plan, stupid has the stories. But i have both.

Vaknade runt 9, fixade mig o dä. Är i skolan nu och har egetarbet, jobbar med So första världskriget. Kulkul. Jaja, har lunch om ett tag och efter det sv slutar efter det. Äntligen fredag! Har inte så mycke mer att säga, seeyaa latero.

Christiano Ronaldo.


Megan Fox.


'

somewhere in between all the mind games, lies and seduction.. I fell for you. and somewhere in between all the broken promises, manipulation and heartaches.. I got over you. but, I guess I fibbed a few times too. remember all those times I swore I needed you? well consider them lies because baby, here I am without you, and I survived.

Dagens Nina.


Savior tonight.

I skolan nuda, har matte, usch vill bara hem och lägga mig i min säng. Slutar klockan 15 idag, hörs när vi hörs.


If the music is too loud, you're too old.


Sent from him, just for me. I'm floting on a dream, that never ends.

Jag, Sebbe och Kadi, bild tagen för någon kväll sedan.
Nu har jag vaknat, duschat, fixat mig klätt på mig och dä. Ska straxt gå ner till spårvagnen som åker 09:05.
Vet inte riktigt när jag slutar idag, men det blir säkert jätte bra.

Don't kiss me, don't wanna miss me.

En bild på Mig och Isabelle.
Förlåt för dålig uppdatering, har glömt bort bloggen helt.
Igår, så träffade jag Isabelle inne i stan så åkte vi upp till Ingelsta, Issa köpte ett par sjukt snygga jeans.
Och efter det drog vi ner till Bc och träffa Robert, Yousif, Tomas, Amr och några till.
Vet inte riktigt vad vi gjorde, bara chillade o dä. Kom hem ganska tidigt för att kolla på Barca och Real, men så somnade jag självklart, 2-2 blev det iallifall retligt!

'

Every girl wants a badboy who will be good just for her
And every boy wants a good girl that will be bad just for him!

Sommare outfit


Trey Songz.


Starting from zero got nothing to lose.

Mattematik pass nudå, vill egentlige bara hem och sova men nej nu tar jag tag i skolan, typ eller aa haha.
Nej men slutar nång gång efter 15 i think, oh tiden går så långsamt här. Fuck this shit.
Nu ska jag jobba på pusssss.

Kadriye Garrido.

Min fina prinsessa, är enormt glad över att vi kommit så nära som vi gjort. Du betyder enormt mycke, du äger och med dig har jag alltid kul mitt hjärta, du är underbar, finns alltid där. Ja älskar dig av hela mitt hjärta jag finns alltid iavsätt vad när och hur. Mitt hjärta, min barndomsvän och älskade du. ♥

You will always be mine.

Var ju hos Issa igår och efter det åkte vi och käkade i mc och därefter gick vi ner till bc och träffade Robert, Yousif och Dzani. Åkte hem satte på en film och somnade. Vaknade hal 7 idag och duschade och fixade mig är i skolan nu har precis kollat på film. Uppdaterar mer senare.

Kungshammars place.

Hemma hos issa och fixar oss och därefter tar vi bussen in till stan och käkar och sen upp till Hageby och fika. Hörs när vi hörs.


Hon är grejen ärsta grymma tjejen.

Isabelle Kungshammar.
Så underbar, liten och grym. Du äger hjärtat, du betyder otroligt mycket. Du kan mina ord utantill, oavsätt, vad, när hur och vem så finns jag vid din sida. Ditt hjärta är av guld, en vän som dig borde alla ha. Stå upp för vem du är och låt ingen få trampa ner på dig, du är grym lillasyster älskar dig min prinsessa. ♥

Ace Mac - True Intent.

Denna låten har spelats flitigt nu i ett par dagar. Med bas och högsta volymen, hur skönt som helst, speciellt med hörlurar!

TILLBAKA TILL BLOGG.SE!

Hej på er!
Återgår till denna bloggen, som vanligt dåra, haha. Har fått en ny iPhone nu också, så nu kommer det att komma massa bilder, det gillar ni ellerhur? :)
Aja sitter just nu i skolan och har SO musiken är på högsta och nu är det bara 2 timmar kvar tills jag slutar.
Måndagar är det värsta som finns.

nattstad.se/nijna

Ny blogg.
Http://nattstad.se/nijna

† fuck all those kisses, fuck all those nicknames, fuck what i said, fuck that i missed you, fuck you, i'm gonna live my life babe.

Fyfan va drygt! Tog mig upp i tid och hann till hållplatsen innan skolans, och då kom jag på att jag börjar om 1 timme så ja åkte hem och nu ligger jag i soffan, funderar starkt på att stanna hemma är sjuk också. Men jaja uppdaterar mer senare.

† We must be apart to see that we're better together.

Glöm inte bort frågestunden. Tryck HÄR för att komma till den.
Dagen har spenderat med Kadriye och Isabelle, var inte i skolan idag. Vi träffade Ksenia en stund i Hageby också. Är hemma nu käkade pommetallrik från kiosken med Kadi förut också. Påvägen hem mötte jag några så vi stod och prata, ae nu ska jag sova är hur trött som helst.

† When will my heart beat again?

Är fortfarande vaken. Har ont i huvudet, nyser hela tiden är hur röksugen som helst, trött men kan inte somna, tänker för mycke. Har kollar på massa avsnitt av Prison Break också. Uppdaterar mer sen, puss.

† C to the H to the R to the I to the S


† Lycklig, ni gör mina dagar.


† På egna ben, på egen hand. det känns.. men vadå..

Mötte han och drog hem till mig, vi tog det lugnt och prata och myste lite o dä. Därefter drog jag ut och träffade Kadriye och så kom Tang så pratade vi lite och nu är jag hemma.Är sjukt trött, ska sätta på en film och sova.

† Stockholm afifaan

Nu äntligen ska vi åka till Stockholm på fredag. Vi har ju hållt på framochillbaka med detta sen första dagen på jullovet. Men nu faaaan, vi bokar nog biljetterna imorgon.

† Bring me closer to yaaa.

I heard you're a player? So let's play a game. Let's sweet talk. Let's play fight. Let's talk 24/7. Let's tell each other good morning and good night every day. Let's take walks together. Let's give each other nicknames. Let's hang out with each others friends. Let's go on dates. Let's talk on the phone all night long. Let's hold each other. Let's kiss and hug. And whoever falls in love first? Loses.

@Skolan

Har inte sovit ett skit inatt. Men nu är jag iallifall i skolan. Usch är redan skoltrött. Vill bara gå hem och lägga mig i min säng och sova. Uppdaterar mer senare. pusssss

'


† Demarco.


† Somna aldrig som ovänner.

Min fina prinsessor. Jag älskar er enormt. ♥
(och eftersom att folk misstolkar så mycke, så nej vi har inte bråkat)

† Dream

Skön låt såhär tidigt o dää.

Frågestund.

Kör på en frågestund. Onödiga frågor tas bort. Fråga på nu!

† Heels bigger than your'e dick.

Gick ut en stund förut vid 17 och träffade mina saknade fina vän Emma, vi tog en liten promenad och pratade om allt och inget. Hemma firade vi Mammi lite och så somnade jag och vaknade vid 00, bra jobbat Nina!
Får se ifall jag lyckas somna eller inte. Är hur röksugen somhelst men nejnej! Nu räcker det med cigg!
Aja får se om det kommer upp nått mer senare, ciao.

† Calling my angel.

Found myself in a dark room all day
(All day, all day, all day)
Hoping the silence
Would take this pain away
(Away, away
Cos no one else is here
To wipe my tears
When they fall (oh no)
And no one hears me screaming, 
But these four walls

So I'm calling out your name
Hoping you'd hear me (hear me)
Got both hands on my heart
Hoping you'd feel me (feel me)
Cos baby I feel you when I close my eyes
Calling out for you, I can't sleep at night

Can someone help me find my angel
Cos every breath I take without, is painful
Please someone, help me find my angel
Cos I know she's hear me calling
Hear me calling, calling, calling for my angel
Calling for my angel, I'm calling for my angel
Wherever I'll be, 
Calling, calling, calling for my angel
Calling for my angel, I'm calling for my angel
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/j/jason_derulo/calling_my_angel.html ]
Now, who's gonna pick me up
Now that I fell right down (down)
You left with a part of me
The air is thinning, 
It's getting so hard to breathe
(Breathe, breathe)
Breathe, 
Try to take the pain away with this pen
But I just keep writing your name over again
No one can take your place (no)
Life without you is impossible

So I'm calling out your name
Hoping you'd hear me (hear me)
Got both hands on my heart
Hoping you'd feel me (feel me)
Cos baby I feel you when I close my eyes
Calling out for you, cos I need you in my life

Can someone help me find my angel
Cos every breath I take without, is painful
Please someone, help me find my angel
Cos I know she's hear me calling
Hear me calling, calling, calling for my angel
Calling for my angel, I'm calling for my angel
Wherever I'll be, 
Calling, calling, calling for my angel
Calling for my angel, I'm calling for my angel

Yeah hmmm
Just put your hands in the air
If you're missing somebody
Come home
Cos I can't handle this alone

Can someone help me find my angel
Cos every breath I take without, is painful
(Baby, baby come home)
Please someone, help me find my angel
(I know you hear me)
Cos I know she's hear me calling (ooh)
Hear me calling, calling, calling for my angel
Calling for my angel, I'm calling for my angel
Got me singing oooh, 
Calling, calling, calling for my angel
Calling for my angel, I'm calling for my angel


† Life is for living.

Ska lägga mig ner och kolla på denna filmen. Får se ifall jag ens orkar gå ut och göra nått senare.

† Ever since i met you, no one else is worth thinking about.

Skulle sova hos Kadriye igår med henne och Isabelle men vi missade sista spårvagnen i Hageby så vi sov hos några där i Hageby. Och därefter drog vi hem till Josef och somnade där en stund haha och nu är jag hemma. Världens bästa mammi fyller år idag också, så grattis till henne. Ska nog sova lite nu är själv hemma härligt värre.
puss på er. ♥

Isabelle Kungshammar, Kadriye Garrido & Nina Vidinlic.

Du vet att vi älskar dig mest prinsessa.
Nu har vi ätit tacos och haft lite kul. Och nu ska vi ut en stund eftersom att vi vart inne hos mig hela dagen vi vakna sent o dä. Senare kommer några hit, vi ska bara ta det lugnt. Puss på er.

If I said I want your body now Would you hold it against me.

Vaknade nyss med Kadriye och Isabelle bredvid mig. Får se vad vi hittar på idag vi är själva hos mig med så vi får se helt enkelt. Några vänner kanske kommer över och spelar fifa med oss, vi får se helt enkelt.

† A part of me will always wait for you.

Min fina, underbara prinsessa, älskar dig barndomsvän.
Fortfarande vaken, ska upp och fixa mig straxt och sedan bege mig ner mot jobbet. Och för er som inte vet så jobbar jag i Chilli&Wok. Aja ska duscha och fräscha upp mig lite. Byeee.

† Det kanske är meningen att man gråter sig till sömns, för att sedan kunna le igen.

Äntligen hemma. Det är för kallt ute. Drog in till stan med Kadriye, Isabelle och Valerie och träffade Robert, Ermin och Adnan. Och så träffade jag Carlos en stund och pratade med han och så kom Kadriye, Isabelle och Valerie efter ett tag och vi drog till klocket och bara chillade.

† If nothing lasts forever will you be my nothing?


† Det är svårt att glömma någon som gett dig så mycket att minnas.

Mitt hjärta, min häxa, min fina ja älskar dig barndomsvän. ♥
Nu är Isabelle och Kadriye här, vet inte riktigt vad dom håller på med uppe i mitt rum haha. Men aja sen ska vi ut och träffa vänner. Kyssss

† If the music is too loud you're too old.


† Sinan Engreni och Sabina.

Tänkte länka denna låten, som en nära vän och hans vän sjunger. Sjukt duktiga.
Han är faktist riktigt duktig på att sjunga och spela gitarr.

† Det kanske är meningen att man gråter sig till sömns för att sedan kunna le igen.

Ensamn hemma med musiken på högsta. Kadriye och Isabelle är påväg hit. Dom ska fixa sig och så får vi se vad vi hittar på. Vi träffar nog några. Ha det asbra så länge. ♥

Every girl has that one guy she goes back to,
heartbreak after heartbreak and nobody knows why,
not even her. And she just can't let go. - Wiz Khalifa.

† Ever since i met you, no one else is worth thinking about.

Vaknade för en stund sen. Ska straxt hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig. Nu är det bara några dagar kvar på lovet. OCh de få dagarna ska vi ha kul! Idag vet jag inte riktigt vad vi gör ska träffa en hos mig först. Skulle göra lite annat men allt är ju stängt today. Senare kommer Isabelle, Kadriye och någon mer hit. Så vi får se helt enkelt.

† Look for the girl with the broken smile ask her if she wants to stay awhile.

Jag gjorde så fel, så fel det bara kunde bli. Vad tänkte jag med? Du va så bra, så snäll och allt. Jag gjorde bort mig. Och som vanligt så var det försent. Men sanningen är den att jag saknar dig och allt.

† Beauty gets the attention, personality gets the heart.

Följde med han ner till spårvagnen och nu är jag hemma. Vi kollade på film och bara tog det lugnt. Var med Bellen innan det också. Är hur trött som helst så ja ska nog sova snart, men först ska jag lägga mig och kolla på några avsnitt av Prison Break.

† Varför landa när jag flyger fritt.

Nu har jag gjort mig iordning och dä, ska gå ner till Pappa en stund och vid 18 möter jag upp han som jag ska träffa. Och senare ikväll blir det filmkväll med mina prinsessor. ♥

† I hope she breaks your heart.

Bild på Emma, Kadriye och mig från igår. Bara sådär random.
Vaknade nyss ska hoppa in i duschen och sedan fixa mig och sedan möta en som kommer hit. Och lite senare kommer Isabelle, Kadriye och kanske Emma hit, får se vad vi hittar på för kul.

† If you carry the bricks from your past relationship to the new one, you'll only build the same house.

Fortfarande vaken, kollar på Prison Break och chattar med härligt folk på fb.
Fick en fråga för ett tag sen om jag accepterar allt och alla och vad jag heter på facebook.
Jag heter Nina Vidinlic och nej jag accepterar inte allt och alla. Oftast om personen har över 60 gemensamma vänner.

† Too many fucking idiots.


† Jessie J.

Helt amazing, hennes röst! Oherregud, hon har talang!

† Jag fatta allt och ingenting, där stod ju du som alltid skulle vara min.

Var inne i stan med Kadriye och Mammi fick med mig en tröja orkar inte lägga upp bild nu.
Kom precis in, frös ihjäl ute. Var med Kadriye, Emma och 3 till. Har inte så mycke att skriva vi har bara tagit det lugnt. Och nu ska jag lägga mig ner och kolla på några avsnitt av Prison Break.

Garridos place'

Hemma hos Kadriye med henne och Isabelle. FIxar oss o dä. Vi ska in till stan och fika med mammi och kanske dra en 20 minutare i solariumet. Sånt som märks aja, skriver mer sen. Tror nog att vi ska träffa några lite senare också. Pussss

† För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Ligger och kollar på Prison Breake. Ska nog gå ner och käka nått lite fort och sedan sova. Ska upp ganska tidigt. Kan inte ligga och sova till kl 20 varje dag. Måste få lite ordning. Ska iallifall dusha och dä imorgon och så kommer Kadriye och Isabelle hit så får vi se vad vi hittar på.
Puss och gondatt finaste läsare. 

† Forever came too soon.


† Allting har förändrats men du finns kvar.

Varit inne i stan med Kadriye och käkat plus tagit en fika. Och nu är vi hemma hos mig Isabelle är här också. Fick 2 par klackskor för några dagar sen om jag kanske lägger upp ikväll. Aja nu lyssnar vi på musik och bara tar det lugnt får se ifall vi träffar någon senare.

† In mot staden.


† Talk That Talk Bitch


† I want the ''Damn! You guys are still together?'' type of relationship.

Vaknade klockan 10 och käkade frukost nu är Kadriye här och vi ska fixa oss lite och sedan fixa en sak Isabelle kommer sen också. Får se vad vi hittar på. Mamma och Pappa är påväg till Stockolm så de blir väll fifa kväll eller nått. Hejdå finaste ni.

I am only here to listen , and I am only

here to fear. Tell me everything about

you, tell me about all the hearts you steal.
Fire is burning round me, are you gonna

burn with me too?


Cause I don't really want this life , all I

really want is you.


But are you gonna take me up there? Are

you gonna help me see? Are you gonna

lift this madness or are you going to

bury me?


† Sikta mot månen om du skulle missa hamnar du ju ändå bland stjärnorna.

Kom hem för ett tag sen med Isabelle. Vi va i mc med Sinan och Carlos. Sjukt trötta och ont överallt nu blir det att sova ut ordentligt! Kort inlägg för att hålla uppdateringen uppe barra.

† fuck the world before the fucks ya


† My shalalalalalal

Kom hem kl:7 i morse med Isabelle och somnade direkt, sjuk kväll på ett bra och dåligt sätt haha. Aja nu har vi iallifall vaknat och ska gå ner till kiosken och kolla om det är öpper och käka. Får se om vi ens gör någonting idag. Herrråååååå

RSS 2.0