+ Du är som gurkan i en cheese, alla får dig men ingen vill ha dig.

Kom hem för en stund sen, var med Fanny, Olivia, Ksenia, Krille och Robin. Vi tog det bara lugnt osv. Jaja träffar nog Ksenia, Fanny och 2 till sen i think. Nu ska jag bara ta det lugnt framför tv med mammi. byeeee

+ If the music's too loud you're too old.


+ Amnesia.

Vi drog ju på fest i Lindö igår, sjukt mycke folk, det var helt sjukt. Men iallifall man mår som förtjänat. Vi kom hem straxt innan 01 vaknade vid 13 med Ksenia bredvid Fanny, Emma och Johanna är på väg hit också. Får se vad vi hittar på today.

+ A to the S to the S to the H to the O to the L to the E.

Arkivbild
Packar just nu med Ksenia vi ska straxt hem till Fanny Källgren och sedan åka iväg till Haga och sola härligt värre. Får se vad vi hittar på today. ♥

+ My star doesn't shine with you you.

Helt trött, med smink från igår orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeee.
Kom hemm straxt innan 12 igår vet inte riktigt vad vi gjorde igår haha men jaja nu är jag vaken och väntar på att en ska svara så jag kan träffa honom och prata lite får se hur det går hoppas på det bästa iallifall.. Men aja Ksenia kommer hit senare Fanny och Olivia kommer nog hem idag från sitt läger hoppas iallifall på det! Aja har inget mer att skriva så vi hör när vi hörs.

@Johannas place.

Sitter just nu hemma hos Johanna i Eneby med Ksenia, Emma och Emelie kommer straxt. Fixar oss osv får se vad vi hittar på ikväll. Hörs när vi hörs.

+ Just like they said he is a whore!


+ I'LL BE FINE, JUST NOT TODAY.

Har typ inte sovit någonting inatt men jaja sånna koncekvenser man får ta efter en fest. Kvällen spenderades hos Ricki med skänt folk kommer typ inte ihåg någonting av de sista timmarna men det va iallifall sjukt kul! Nu ska jag sova lite till fyfan vilken huvudvärk och illa mående har ont i hela kroppen!

+ And when you can see his face when you close your eyes.

Hemma hos mig med Ksenia nu ska vi fixa oss lite fort och  sedan gå ner till Centrum och träffa Fanny en snabbis och därefter åka upp ner till Hageby och hämta lite saker hos Ksenia. Och efter det drar vi hem till mig igen och fixar oss. :*

+ Ett förhållande är mellan två stycken. Men det finns alltid en hora som inte kan räkna.

Just nu sitter vi och inte gör någonting speciellt alls kollar runt lite barra.  11:40 är det lunch och därefter drar vi in till stan och fixar lite saker och efter det tillbaks till skolan och kollar på film i 3 timmar fett ovärt på en fredag då också när man bara kan gå hem. -.- Men jaja slutar vid 15 då åker jag och Ksenia hem till mig och duschar osv.
seeeeyaaa lateroooo. ♥

+ Just like they said.


+ Thank god the week is done, friday party dj got us falling in love again.

10:20 ska jag göra ett islam prov. Brandalarmet började pipa idag igen. Så vi alla fick springa ut skapligt irriterande när 9:orna som egentligen ska vara äldst och mognast här på skolan springer omkring och skriker haha smått irriterande. Men jaja förövrigt så pluggar vi på.

+ Sometimes we're like stars; we fall to make someone else's wish come true.

Har städat mitt rum, pluggat och dushat. Just nu ligger jag nästan död i sängen ska plugga ett tag till och sedan kolla på en film. Letar lite fest tills imorgon också men det tar vi då. Yaaa hörs när vi hörs.

+ Jag tror jag avlider!


+ You are driving me crazy why you looking amazing?

Nu blir det att städa rummet, plugga och sedan duscha. Härligt värre! Äntligen fredag imorgon känns skapligt bra med 1 veckas lov efter helgen också gillas starkt. Yaa har inte så mycke mer att skriva träffa Johanna en stund förut också.

+ Har aldrig lyssnat på andra, jag lyssnar inte nu heller och inte sen heller.

Äntligen så slutar vi! Drar iväg nurå, byeeeeeee bitches.

+ Saying "We can still be friends" after a breakup, is like saying "Hey the dog died but we can still keep it."

Sitter just nu i skolan och har temaarbete dör så tråkigt. Brandalarmet gick igång förut så alla fick springa ut.
Men jaja efter skolan så drar jag hem direkt och pluggar och därefter kanske jag går ut senare ikväll tänkte duscha osv. Får se om jag orkar helt enkelt.

+ Har aldrig lyssnat på andra, jag lyssnar inte nu heller och inte sen heller.

Nu är jag klar och ska ner till spårvagnen, seeyaa laterooo. ♥

+ One day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth wathching.

Kom in för ett tag sen, gör absolut ingenting just nu. Sitter med mjukiskläder och ruffsigt hår och nu i en slarvig bulle mitt på huvudet, lite onödig information så här dax på kvällen bara för att. Är inte på världens bästa humör ska straxt sätta på en film och bara gråta till den haha och sedan duscha.

Q/A

elin om + g-g-girl shake that booty, don't stop let's get naughty, get up and have some fun tonight!:
hur långt är ditt hår?
26 Oktober, 20:44
Svar: Med löshår i så är det såhär långt.

+

Testen. ♥

+ Mot staden

På väg till spårvagnen och in mot stan uppdaterar ikväll.

+ Sexy moves.


+ g-g-girl shake that booty, don't stop let's get naughty, get up and have some fun tonight!

Vad vill ni se mer utav i min blogg?!

+ Man måste dö några gånger innan man kan leva igen.

Sjutk hur kallt det har blivit! Fryser som en jag vet inte vad och ja sitter inne i skolan. SKa straxt åka ner till stan med Ksenia och kolla på lite saker till ett arbete som vi precis på börjat och så lunchar vi inne i stan också, därefter åker vi upp till klocket och träffar Fanny.
Seeeyaaa laterooo. ♥

+


+ I miss you so

-Bild tagen för någon dag sedan-
Vaknde vid 7 duschade fixade mig och drog till skolan, sitter i Aulan och har en genomgång om vårt nya tema arbete ''att starta eget'' sjukt irriterande när lärarna försöker vara roliga fast dom egentligen suger ollon. Men jaja ska hämta upp en person inne i stan senare idag sjukt saknad människa! Men jaja berättar mer senare. Uppdaterar mer senare efter lunch.

Rihanna- We found love.


+ I våran galax så ser jag dig som stjärnar som lyser upp min natt.

Kom hem för ett tag sen. Har bara tagit det lugnt ska fixa mitt rum nu om ja orkar och sedan duscha i någon timme härligt värre, vill bara ha helg! Tänkte ta tag i bloggen och börja svara på era frågor i ett inlägg med bild osv också vad tycker ni om det? :) Nu ska jag iallifall göra smoothie med mamma och sedn börja fixa mitt rum.
Seeyaaa laterooo. ♥

+ I said there's someone I'm waiting for if it's a day, a month, a year.

Efter skolan så tog jag och Ksenia spårvagnen ner till Style By Tyra och köpte en sak som jag visar sen. Därefter åkte vi upp till klocket och käka i kiosken och nu är vi hos mig och ska straxt gå ner till Fanny och hämta mina saker får se vad vi hittar på idag.

'

Kärlek börjar med ''du är

speciell'' och slutar med '' du

är precis som alla andra''

medans äkta kärlek aldrig tar

slut.


+ Du får mig helspänd och heltänd. Du rubbar hela min balans


Q/A


Anonym
om + Your lips my biggest weakness.:
Är din piercing i tungan riktig eller fake? för du visar den inte på alla bilder?
Svar: Ja den är riktigt och inte fake. Varför ska jag visa den på alla bilder? :p
25 Oktober, 11:33


Dock är det fortfarande svullet och inte helt läkt ännu.

+ Your lips my biggest weakness.

I skolan och har Musik/No. Sjukt kallt ute alltså. Tjejerna är iväg i Ullared och kommer hem sent ikväll så jag och Ksenia får klara oss själva. Får se vad vi hittar på ikväll. Var på ett möte med mamma imorse vid 09 gick faktist bra haha. Kan tyvärr inte säga vad det är för då dömer ni bara helt fel och tror massa saker men jaja bye. ♥

+ Lose control.


+ Du är verkligen en sån som blåser ut andras ljus för att själv få lysa.

Gammal bild
Vaknade hos Fanny bebis. Just nu har jag matte och sitter och jobbar med Ksenia. Så enormt tråkigt. Ska dra och käka straxt uppdaterar mer senare bye.

+ There is nothing else I can say.

Igår kom vi hem till Emma vid 01 nån gång och la oss typ direkt efter massa skratt och tårar.
Vaknade vid 13:30 hemma hos Emma med fanny bredvid mig. Haft ont i huvudet och vart sjukt trött efter igårkväll. Men det är sånna koncekvenser man får ta efter att ha festat som en idiot. Drog iallifall hem till Fanny efter det och sedan ner till Myway och hyrde film osv. Träffade Armando vid 19 och pratade osv.
Uppdaterar mer imorgon bye.

// Be the kind of guy that doesn't ignore her when you're around your friends hold her tighter and kiss her a little harder juat to make them jealous.

Vaknade av att Fanny ringde vid 09 tidig lördag har börjat platta håret ska straxt börja sminka mig osv. Ska träffa Fanny efter 10 och prata lite med henne händer ganska mycke just nu men jaja ikväll ska vi iallifall ha kul!

+ Q/A

Tänkte skriva upp lite frågor som jag får ganska ofta. Har gått igenom nästan alla frågor osv så nu får ni svaren här i ett inlägg så ni kanske slipper fråga samma saker. :)
1: Röker du? Ja det gör jag.
2: hur många piercingar har du? vilka ställen? Jag har 7 piercingar, 5 i öronen 1 i naveln och tungan.
3: Andvänder du löshår? Ja det gör jag.
4: Brukar du dricka? Ja på fester, festar inte så jätte ofta längre.
5: Vem är din älskling? Det tar vi sen somsagt. :)
6: Har du någon tattoo? Nej men jag ska tatuera mig, har riktigt inte bestämmt mig vad och vart.
7: Hur mycke betalade du för din navelpiercing och vem gjorde den? Jag betalade inte nått en vän till mig är super duktig på sånt!
8: Kan inte du visa i ett inlägg vad du andvänder för smink osv? Jo absolut!
9: Kan du visa bilder på ditt rum/hus? Absolut!
10: Hur långt är ditt hår utan löshår? Det var underbrösten men jag klippte av det för inte så löngesen så nu är det axelkort.
11: när förlorade du oskulden ? Mars
12: är du o ksenia systrar? Nej det är vi faktist inte.
13: varför ska du skaffa p-stav när du bara har haft sex 3 ggr? så onödig? Det spelar faktist ingen roll ifal jag har haft sex med 3 stycken. Jag kännde för att ja ville ha p-stav :)
14: hur lång är du? 166-168
15: Gör en bloppis på kläder som du tex inte andvänder eller inte vill ha! :D Har faktist tänkt på det :D
16: vilken längd har du på ditt löshår och vilket gymnasium ska du välja ? 50 centimeter. Jag har
17: hur ska din ''drömprins'' se ut? :) vilka är dina närmaste? Han behöver inte se ut på nått speciellt sätt men min baby är bra som han är. :) Fanny, Ksenia, Olivia, Emma och Johanna.


+ I miss you even more than I could have believed; and I was prepared to miss you a good deal.

-Gammal bild
Vaknade vid 7 drog till skolan slutade vid 15 åkte hem käka, fixade mig och träffade tjejerna vet inte riktigt vad vi ens gjort idag har varit sjukt trött, irriterad, ledsen och arg. Kom hem runt 22 ganska tidigt hittade hårfärg så färgade mitt hår och sedan duschade pratade med min baby som jag saknar enormt mycke i tele. Och nu ska jag sova, kyss.

+ Feel the alcohol pumping through your veins.


+ Don't ask because i don't remember.


+ Att gå till sitt x är som att läsa en bok 2 gånger man vet redan hur det slutar.

Kom till skolan vid halv 9 väldigt ovanligt brukar dock komma efter 9 haha. Men jaja har precis haft prov och det var inte alls det bästa kunnde bara hälften men jaja whatever får göra om det då ja kan det utantill. Älskling ringde förut också. Får se vad vi hittar på today blir förmodligen en myskväll med fina tjejer om inte så kör vi på fest.

+ Hopp är en illusion, att falla är tradition.

Kom hem för en stund sen. Ksenia sitter bredvid och vi ska plugga lite nudå. Och därefter drar Ksenia iväg till ett samtal i skolan och då möter jag Fanny och Emma och Ksenia kommer senare. Kan inte riktigt säga vad det är vi ska på för möte men jaja det lär ni ju märka senare om det blir nått. Uppdaterar iallifall mer sen ikväll då ja kommit hem.

+ Just a lil bit

Förhöret tog 3 timmar om inte mer därfeter åkte jag och mamma in till stan och käkade och så kom Ksenia och så drog vi upp till skolan och nu väntar vi på att våran sista lektion ska sluta. Efter det drar jag hem och pluggar lite och sen träffar jag Fannybaby så ska vi iväg och fixa lite saker och sedan ska jag nog sova eller plugga. byeeeeeeeeeeeeeeee.  ♥

+ Baby love.

Vaknade för en stund sen ringde och väckta min älskling och sedan ringde Fanny. Äntligen torsdag, shit vad vi har längtat. Men jaja nu måste ja käka frulle och sedan dra iväg till förhöret.

+ His voice makes me smile.

Kom hem för en stund sen var ute med Fanny och Olivia. Har sjukt mycke plugg så det är bara att börja jobba. Älskling ringde förut också. Kommer inte ha så jätte mycke tid för bloggen nu den här veckan men det hoppas ja att ni förstår ska på ett förhör imorgon också, aja vi får se hur det går med det. Uppdaterar mer senare.

+ When you're in her i know i'm in your head.

Var inne i stan och solade med Ksenia och nu är jag i skolan och har förberedelse inför utvecklingssamtal som ja har idag klockan 13:00 hejdå fritiden hejdå livet. Får se hur det går med det, har stor frånvaro på tiden att jag tar igen allt nudå. Solen är iallifall uppe idag och det gillas starkt!

+ Shake that assss bitch

Skolan suger verkligen ollon. Ge mig helg. Ge mig sommar. Ge mig sommarlov. Ge mig värme fuck vintern!
Just för tillfället så gör jag absolut ingentin, har tråkigt. Längtar till torsdag!! + helgen dårå. Men jaja byeee bitches'

+ En kille som verkligen älskar sin tjej behöver inte knäppa upp hennes tröja för att få en bättre bild av hennes hjärta.


+ När någonting bra händer i mitt liv så är jag rädd att förlora det

Träffade älskling förut han åkte iväg till Gotland, buhu.. får vänta till helgen då han kommer igen.
Men allafall fick med mig en parfym från stan idag. Och efter det var ja som sagt med älskling och några till.
Kom hem ganska tidigt och gjorde klart lite arbeten som jag inte lämnat in. Men jaja, nu är bloggen igång igen.
Kan berätta lite om helgen. Sov hos han fredag och lördag. Var på bio med fina vänner och hade det kul faktist.

+ När någonting bra händer i mitt liv så är jag rädd att förlora det

I skolan och har egetarbete.  Var inne i stan förut fick med mig hem lite saker som jag visar sen. Efter skolan drar jag hem och därefter träffar jag mina fina vänner.
Är igång med bloggen nu igen. Har lektion nu så bye vi hörs.

Bloggpaus.


+ I want the ''Damn! You guys are still together?'' type of relationship.

Käkade i kiosken med Ksenia och så kom Gabbe. Träffade brudarna en stund också. Och lite senare vid 8 så träffade jag en och kom hem för ett tag sen. Sjukt trött så nu ska jag sova. Och imorgon blir det nog att dra till skolan. Aja min uppdatering suger ollon men jaja.

+ Bilder från helgen.

Några bilder från i fredgas. Heeeeel skön kväll faktist.

+ Hold you.

I skolan och Engelska nudå. Efter skolan drar jag och Ksenia in till stan och fixar lite saker och därefter möter jag upp pappa för lite shopping och senare mot kvällen blir det älskade brudarna.
Tänkte bara säga att jag vart dålig med att lägga upp bilder osv. Så d et ska bli en förbättring!

+ Like the rain falls down.

Kom hem för några timmar sen har umgåtts med min älskade mammi och pappi. Dagen har spenderats med sköna grabbar och sedan underbara brudarna vi käka pizza i kiosken och sedan träffade vi Yerko och Este en stund och sedan drog jag och Ksenia tillbaks till en vän där vi återigen umgicks med sköna grabbarna.
Är sjukt trött så ja funderar på att gå och lägga mig, men vi hörs imorgon byeeee.

+ Hannah Nilsson.

Sjukt fin röst ryser hela tiden! Grymt bra Hannah!

+

Musiken på högsta och nu fixar vi oss, vi tänkte åka in till stan och sedan upp till klocket vi får se vart dagen tar oss.

+ Trötta cheyor.

Gammal bild.
Förlåt för så bad update men har inte haft tid och har bara glömt bort bloggen. Sov iallifall hos en kompis i fredags och idag vaknade jag hos Ksenia vi sitter och och lyssnar på musik vi ska strax käka och sedan duscha osv. Vi får se vart dagen tar oss.

+ You gotta dream like you've never seen obstacles.

On the SO lektion och spyr av hur tråkigt det är. Men iallifall sltar om ca 2 timmar och då blir det att dra hem , sova lite och sedan duscha ska iväg senare med mami. Funderar starkt på o ta bort bloggen, ska jag göra det? känner inte för o blogga nu osv. Men jag ångrar mig ju alltid sen när ja väl tagit bort den, haha men jaja får fundera på det.

+ Hold yaa


+ I tråkskolan.

Min sista lektion nu och den slutar 15:15 så jävla trött och irriterad orkar ingenting. Får se ifall jag ens orkar träffa någon idag och göra nått ska iallifall hem efter skolan med Ksenia och städa mitt rum osv.

+ Take me higher.


Kom hem vid 9 och sedan hände det en sak så ja drog ut och träffade Fanny plus några till vänner kom hem för ett tag sen. Och nu ligger jag bara och lyssnar på musik. Har dödligt ont i huvudet och magen, är trött, ledsen och irriterad. Var hemma hos Fanny tidigare idag med henne Olivia och Ksenia vi käkade lite och bara tog det lugnt. Men jaja nu ska jag kolla film och sedan sova.

@ kiosken

Sitter inne i kiosken med Fanny och Olivia vi funderar på att käka men endå inte proppade i mig en ben & jerry's härligt värre! Vi får se vart kvällen tar oss helt enkelt.


+


+ Cool in school.

Söt min bästis är. Haha vi har NO och det suger ollon. Så nedrans tråkigt! Men jaja vi slutar denna lektionen straxt i think. Blir nog att gå in till ett rum och sova, så sjukt trött ont i halsen knät och huvudet. EFter skolan så blir jag och Ksenia upphämtade av hennes babe och drar iväg till ett ställe vi behöver prata lite jag och Ksenia också. Och ikväll hittar vi nog på nått med tjejerna. Seeeya latero. ♥

+ Sommar.


+ Somebody dreams about you every single night.

Nu är jag och min brooor Ksenia klara vi ska bara käka så drar vi oss och fixar lite saker och därefter ska vi ha kul. Seeeya latero.

+ Don't drink and drive, get high and fly.

Var inne i stan med Ksenia, Emma och Fanny vi käkade och kollade runt lite. Är hemma hos mig med Ksenia nu och vi ska äta snart igen och därefter träffar vi tjejerna. Vi får se vart kvällen tar oss, tror att jag börjar bli sjuk. hihu. ♥

+ Tell me i can't. And i'll show you that i can.


'


+


+ Mot skolan

Nu har vi duchat fixat oss ätit osv och nu drar vi ner till spårvagnen bye.

+ Fina vän.


+ För du har varit min. du är någon annan nu

Ksenia sover här inatt igen somsagt och vi tänkte sätta på en film och bara ta det lugnt. Har inte så mycke mer att skriva.

+ att gå till sitt x är som att läsa en bok 2 gånger man vet redan hur det slutar.

'

+ Pappa

Älskade Pappa.
Många har ställt den frågan om vad som har hänt med min pappa. Och det är inte så att det hänt nått med min riktiga pappa. Det är min lotsas pappa som är sjuk, eller sjuk och sjuk.. Men iallifall det är lite känsligt och så för mig att ta upp det men ja nu vet ni iallifall lite.

+ Dröm ditt liv, lev din dröm.

Kom precis hem efter en skön dag med fina vänner. Ksenia sover här ikväll. Och vi ska kolla på en film med chips och godis och bara ha det mysigt. Imorgon har vi studiedag. Har inte så mycke mer att skriva men det kommer nog ett inlägg lite senare. puss.

+ Real friendship never ends.

Sov hos Fanny inatt och vaknade upp med henne och Johanna. Och nu är jag hemma hos mig Med Olivia. Riktigt roligt hade vi igår. Vi får se vad vi hittar på today har lite bilder att bjuda på som förmodligen kommer upp ikväll. Men nu ska vi iallifall städa och sedan fixa oss, seeeya latero.

+ fina vänner

Med mina underbara tjejer, mobilbloggar just nu men jaja är iallifall med mina underbara uppdateringen har inte varit på topp men det tar vi sen, kysssssss.


RSS 2.0