29 februari.

Drog in till mc med min finaste Kadi plus solade. Åkte hem gjorde mig iordning duschade osv. Började vid 10 och slutade vid 20 är hemma nu ligger i sängen helt död. Ska nog sova straxt. Aja hörs imorgon. Har inte lagt upp så mycke bilder nu de senaste dagarna, tappade ju bort min Iphone då vi var i Stockholm, men imorgon kommer en ny Iphone! Är överlycklig.

Since sex became easier to get, love became harder to find.


Do you really wanna hurt me?

Slutade vid 21 drog in till stan där jag träffade Este och Sinan. Är hemma nu och tar det lugnt med mami. Fick med mig lite saker hem som jag visar imorgon, aja pusssss.

FLY WITH ME.


Mannequin.


Don't let me show you how weak you are.

Vaknade precis, ska upp och fixa mig och dra iväg till jobbet. Hörs senare. pusssss


Come back.

Six months gone and I'm still reaching. Even though I know you're not there. I was playing back a thousand memories baby. Thinkin bout everything we've been through. Maybe i've been going back too much lately. When time stood still and I had you. Come back come back come back to me like. You would you would if this was a movie. Stand in the rain outside til I came out. Come back to me like. You could you could if you just said you're sorry. I know that we can work it out somehow. But if this was a movie you'd be here by now. I know people change and these things happen. But I remember how it was back then. Locked up in your arms and our friends are laughing. Cause nothing like this ever happened to them. Now I'm pacing down the hall. Chasing down your street. Flashback to the night when you said to me. Nothings gonna change not for me and you. Not before I knew how much I had to lose. If you're out there if you're somewhere if you're moving on. I've be waiting for you ever since you've been gone. I just want it back the way it was before. And i just wanna see you back at my front door. And i'd say. Come back come back. It's not the kind of ending you wanna see now. Baby what about the ending. Oh i thought you'd be here by now..

Loveeee

Sjukt snyggt!

Fighting for peace is like fucking for virginity.

Var i mc med Kadriye, Isabelle, Tomas, Robert, Amr och Jacco igår. Så drog dom så tog vi det lugnt i mc med några andra, haha aja och därefter drog vi till Tomas och tog det lugnt, tog en promenad osv. Vid 08 tog vi bussen till Stockholm där vi chillade. Haha vi tog bussen hem vid 16:45 är hemma nu har duschat och dä ska sova snart. Och imorgon blir det praktik. Hörs när vi hörs.
Kadriye och Isabelle, mina prinsessor, mina fina, mina underbara, vi klarar detta jag älskar er något enormt mycke. ♥

Got to love you.

Fick skuss till Hagebycentrum av lotsaspappa. Så jag och Kadi fikade med henne syster i fräcka och därefter köpte jag en mobilskal till mobilen. Och nu är vi hemma hos mig och Kadi tvättar sitt hår ska straxt börja göra mig irodning, får se vad vi hittar på ikväl, tror nog inte det blir något festande eftersom att vi körde på party i torsdags.

Stockholm City.

Tar det med Stockholm nu istället.
Vaknade hos Isabelle, men henne, Kadriye, Julia och Ida bredvid mig. Drog hem fixade oss och sedan in till staden fixade Paus mat och drog ner till resecentrum då vårt tog avgick kl: 12:08 till Stockholm, vi gjorde allt möjligt där, hur kul som helst! Och så tog vi bussen från Stockholm till Norrköping kl 22:45 då vi kom fram vid 01 drog vi somsagt till mc och sedan till Josef, där Robin och Krille var. Och så tog vi sista spårvagnen hem, ikväll kommer vi nog sova som 3 prinsessor, vi hörs när vi vaknar puss.

So.. if I typed 'idiot' into Google Search, would a picture of you come up?

Uppdateringen har varit sämst, yes i know.. Men jaja kom hem för en stund sen, efter att vi kom fram till Norrköping från Stockholm så drog Isabelle hem och jag och Kadriye drog till mc och käkade och efter det hem till Josef, där Robin och Krille var, hände lite saker så vi hjälpte till. Ligger i sängen med Kadriye bredvid mig. Pratar i tele också, aja mer om dä imorgon. :*

† Nossa nossa, assim vocé me mata.


SEAN PAUL!

Låten, Han, Tjejen, Videon han gjorde det igen. Och nejnej jag är inte efter har hört den hundra gånger innan hihi

Love you forever.

Underbart fin låt.
Denna låten har spelats flitigt idag. Kom somsagt hem för en stund sen, ska lägga mig och kolla på film.
Har lite ideer om hur jag ska göra så bloggen blir lite förändrad och då tänker jag inte bara på utseéndet utan också innehållet ska börja blogga om lite nya saker. Jaja puss på er finisar.

Kvällshäng!

Blev ändrade planer, jag Kadi och Issa drog till mc satt där och käka med Eliaz och Vikke tills det stängde. Efter det kom Jano, George och Tang. Tog det lugnt med dom, Jano skussade hem dom. Så chillade, jag Jano, Tang och George på vägen hem. Fina människorl det där alltså! Ska lägga mig i mina underbara säng, med Cocacoooola och en film.

Even if I feel really bad about a situation, I put up that wall so hard that I almost believe myself that I don’t care


Already taken.

Hemma hos Issa med henne och Kadi. Vi har precis käkat och nu gör vi oss iordning. Vi ska straxt ta bussen upp mot klocket och träffa Yerko och Este och bara chilla i think. Annars får vi väll se vad vi hittar på. Kyss!

If this was a movie you would be by my side now.

Träffade en igår och pratade ut. Gick hem fixade mig fort tog sista spårvagnen in till stan med Kadi och Issa. Och sedan upp mot klocket med den sista igen och träffade några, det var helt ok. Tog första spårvagnen hem, somnade direkt, vaknade för 1 timme sen har duschat och gjort iordning mig, nu kommer en hit så ska vi fortsätta prata o dä.. Senare träffar jag Kadi och Issa. Skriver mer sen puss.

Cary Beautiful!

Rekomenderar filmen Crazy Beautiful!
Den är inte så jätte bra i början men fortsätt kolla! Jag och Issa har legat och gråtit som 2 5åringar! Sjukt fin och bra film. Ae är tom på ord! Denna filmen skulle jag vilja ha som min verklighet!

Good fucking night

Drog till mc med Isabelle, Krille och Robin. Missade sisat bussen så vi fick ta en promenad hem till Isabelle, kallt men aå. Haha nu ligger jag och Isabelle i hennes underbara säng och ska kolla på film Crazy Beautiful. Jobbar imorgon så hör tomorrow. puss.

Baby girl.

Jobbade från 14-21 så kom Isabelle och vi åkte hem till mig och gjorde oss iordning och nu ska vi träffa några. Sover nog hos henne inatt. Hörs sen puss.

*


Chris Brown.


Lördag, Don't ask me cuz i don't remember.

Vaknade hos Isabelles pappa åkte hem till pappa, och sedan till resecentrum och träffade Julia och Ida. Så drog vi hem till mig och tog det lugnt så kom 2 boys hit och bara tog det lugnt. Så gjorde vi oss iordning och mötte Fanny, Elvira , Kadriye och Isabelle. Så drog vi på fest osv osv tog första spårvagnen hem till mig, vaknade nyss, Isabelle och Kadriye sover. Ska väcka dom snart får se vad vi hittar på, vi mår iallifall som förtjänat, skit rentutsagt.

FREDAG!

Drog till Isabelle. Gjorde oss iordning och träffade Kadriye. Träffade 2 saknade boys. Och därefter drog vi till mc och käkade med massa navestad och klocket vänner. Vid 00 kom Sinan och Emilio så käkade dom och så drog vi till Sinan och hjälpte honom med tvätten. Vi satt där i någon timme och lyssnade på när dom sjöng och spelade gitarr. Vi missade sista spårvagnen så vi fick skuss hem till Isabelles pappa av Emilio och Sinan. Ni äger!

I CAN TELL JUST WHAT YOU WANT

Träffade Kadriye och åkte hem till hennes syster med henne och bara tog det lugnt efter det åkte jag hem till Isabelle. Vid 22 åkte jag till Hageby och träffade en saknad. Så kom Sinan och Carlos. Åkte hem med Sinan satte oss och pratade om allt och inget, du är för bra du, ett hjärta av guld! Kom hem för ungefär en halv timme sen, fryser fortfarande. Aja ska sova nu bye.

+


+


Ögongodis!


Dreams are often a wish your heart makes.

Har engelska nu, och efter det lunch. Är på mycke bättre humör today! Efter skolan ska jag nog in till stan och ta en 21 minutare i solariumet. Och efter det träffar jag nog Kadi och Issa, tror nog att vi går ut och fotograferar lite, om det inte blir för mörkt.

Counting all the assholes in the room, well I´m definitely not alone.


+


*


Vart jag än går, jag är kär i en ängel.

image description
Vaknade hos Kadi med henne bredvid mig. Är i skolan nu, orkar inteeeeee vill hem, äta duscha och sen sova. Idag är en sån dag då jag inte orkar någonting är inte glad, inte ens lite. Vill sova bort dagen, äckel snö.

I wanted you to fight for me and tell me that you would rather be alone than with anyone else.

Slutade praon vid 16:30 drog in till stan med Kadi, träffade Sinan en stund. Drog till klocket  tog det lugnt i kiosken och nu är jag hemma ska kolla på film med mammi och senare ska jag träffa Kadi och Sinan. Har inte så mycke mer att skriva hör sen, puss.

I think a part of me always will be waiting for you.


Set your goals high, and don't stop till you get there.

2 bilder från i fredags.

If i catch you.

Vaknade vid 12 hos Issa, drog in till stan tog en 21 minutare i solariumet och nu är jag hemma. Ska träffa en om ett tag och bara ta det lugnt här hemma. Senare ikväll så kommer nog Issa och Kadi hit så ska dom färga mitt hår i think, aja har inte så mycke mer att skriva, puss.


He wasnt man enough to tell the truth, but i am women enough to know that i can do better

Bild från igår.
Hej på er! Har spenderat min kväll med Isabelle, Kadriye, Emma, Robert och några till. Kom hem till Isabelle för ett tag sen, vi lagade mat och nu sitter vi i sängen och pratar om allt och inget, vi ska straxt lägga oss och kolla på filmen jag la upp för nån dag sen. Aja puss på er.

Sena nätter in mot dagen.

Hejsan vaknade bredvid, Issa, Kadi och Josef. Vi kom hem vid 6 imorse, efter att ha varit på en nattfotbolls turnering eller vad det nu var, riktigt kul att träffa massa folk, vi var även med massa andra också. Aja nu är jag bara med Kadi och vi håller på att göra oss iordning och så ska vi träffa Issa och sedan Robert och några till får se vad vi hittar på.

Instagram.

Följ mig på Instagram, ninavidinlic.

When they want you so bad they push their body up against yours to get rid of any space between you.


Sometimes you love someone so much , that not even the truth can change your mind .

Sitter i skolan med min fina vän Fanny, har 1 timmes tema pass nu. Och sedan är det lunch. Efter skolan ska jag in till stan och möta Isabelle så ska vi ta en 21 minutare i solariumet och så kommer Kadriye så tar vi nog ett tränings pass också. Får se vad vi hittare på ikväll.

Man måste vara isär för att veta att man hör ihop hjärtat.

Har gjort mig iordning hoppar överfrukosten today. Börjar 10:20 i think. Äntligen fredag! Ska dra mig ner till spårvagnen om ett tag. uppdaterar mer då jag är i skolan. Puss på er! ♥

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut älskling.

Jag blir så arg och besviken på mig själv nu i efterhand att jag kunde vara så dum o lämna dig, det enda bra som gjorde mig så lycklig. Den enda som behandlade mig som en prinsessa. Den enda som verkligen brydde sig och gav allt och lite till. Han som hade respekten på högsta nivån. Det finns dagar då jag bara vill gå under, för hur ledsen jag faktist är, det går inte att beskriva. Jag har försökt men det räcker inte till. Du förtjänar det allra bästa, och det är inte jag. Tjejen som blir din nästa kommer att vara den lyckligaste prinsessan i världen och ja, jag är avundsjuk, så enormt avundsjuk. Men jag tappar aldrig hoppet om att du och jag nån dag blir som förr, då du bara var min prins.

Pc. ♥


Abduction.

Har precis kollat på denna filmen Abduction heter den. Ska göra mig iordning nu och sedan träffa Kadriye får se vad vi hittar på. Puss på er finisar!

Tumblr.com


Weezyyy baby


Fina vänner + Issa men hon syns inte.


What's meant to be, will be.

Hej på er! Sitter i skolan och har mattematik. Slutar om 10 minuter och då tar jag och Fanny spårvagnen som ska ta oss till Hageby ska till jobbet (fräckafröken) och hämta en sak som jag glömde igår och därefter åker vi nog hemmåt. Tänkte ha en hemma dag idag. Städa, bada, mysa med mamma, va ett tag sen, härligt värre faktist!
Aja var inne i mc med Fanny på lunnchen och käkade förut.

+

Det finns dagar så jag saknar dig något enormt mycke & det finns dagar då jag önskar att vi aldrig lärde känna varandra. För när en bästavän försvinner så försvinner även en del av en själv.

Fin låt!


Karl Wolf.


Dör lite!


HJÄLP?!

Vet inte vad jag ska ha, blogg.se eller nattstad.se
vad tycker ni?

Dear monday, i hate you

Förlåt för den dåliga uppdateringen, måste bättra mig! Aja var på jobbet till 15 drog in till stan med mami fick med mig lite kläder visar bild ikväll. Var hos Kadriye förut och nu väntar vi på spårvagnen som ska ta oss in till stan där vi ska möta Isabelle och sola och vid 21 ska vi hem till en vän som bor inne i syn och bara ta det lugnt. Fryser ihjäl nu så puss på er finisar.


+


Ett ex heter ett ex för att det är exempel på vad man ska undvika i framtiden.

Kom ut ur duschen för en stund sen, och gick därefter ut en snabbis och pratade med två saknade boys. Aja ska iallifall lägga mig i sängen och kolla på Prison Break pussss, ciaaaaoo

Kevin Ramberg och Sinan Engreni.

Här har ni Kevins och Sinans video. Sjukt duktiga killar det där alltså!
Har ju en video som jag spelade in bara Sinan idag men det kronglar lite med att lägga upp på youtube så det får bli någon annan gång. Men iallifall sjutk duktiga killar med fina och rena röster!

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Vaknade hemma hos Kadriye, drog hem fixade mig och drog in till stan mötte henne där käkade istanbull, solade och träffade Sinan och Ricki ett tag. Dom sjöng lite för oss o dä, tänkte lägga upp en video från idag sen, och en video i nästa inlägg som han och hans vän sjunger, sjukt duktiga. Aja efter det drog jag och kadriye till bc där vi träffade några och därefter drog vi till mc och käkade, har inte gjort nått speciellt idag bara tagit det lugn.

Premier Love.

Vaknade vid 10 fixade mig och fick skuss av en vän in till stan Är hemma nu och väntar på att Isabelle ska bada klart och att Kadriye ska fixa lite saker. Ikväll ses vi alla 3 och planerar vad vi ska göra. Puss på er.

It's the way he making you laugh, when you don't even want to smile.

Hej på er sötisar!
Kom hem för ett tag sen, ska ut och träffa Sebbe och några till och försöka få tag i Issa hon sover som en prinsessa. Aja hörs senare, pussssss.

It's funny how the people that hurt you the most, are the ones that swore they never would.


Music on, world offfff


HIGH ON LIFE.

Vaknade vid 10, fixade mig och drog till skolan. Just nu sitter jag med Phille vi gör inget speciellt, barra chillar. Snart är det lunch time, efter det drar jag mig hem.

hemklickat från Monki.


Onsdag den första februari.

Hejsan. Har precis fixat mig ska in till stan och träffa Isabelle min fina prinsessa. Tidigare idag så kom Kadi, Miran och Mane hit, vi pratade o dä. Aja ska bara byta tröja så ska jag iväg ner till spårvagnen. Får se vad vi hittar på.

RSS 2.0