+ Sammhällsorientering suger ollon!

Valde SO eftersom att jag ligger efter skapligt mycke. Fyfan så tråkigt det är.. Men jaja måste göras så nu jobbar vi på och sedan älskar vi livet för att det är fredag. seeeya laterooo. ♥

+ Döm inte allt du ser, tro inte allt du hör, säg inte allt du vet


+ SVAR PÅ FUCKING TAL

Har fått huuuuuuuuuuur många frågor som helst om Niko, som jag bara ignorerat och tagit bort.
Nej vi är inte tillsammans eller nått, vi är ens inte vänner. Vi ses aldrig vi pratar inte. Helt döda, han finns inte i min värld och inte ja i hans. Det är bäst så. Vi fick för stor del utan varandras liv och det blev för mycke. Och jaaaaaa, ja vet inte huuuuur många gånger jag sgat ooooch skrivit det. Jaaaa han är min första kärlek min första i nästan allt. Och ni behöver heller inte skriva tex '' han är ju med andra tjejer hela tiden'' för ärligt talat i don't give a fuck! Helt ärligt nu alltså jag bryr mig faktist inte och kom inte och säg ''men det ska va ni 2! jag vet att det kommer bli nått igen'' För nu äre såhär att jag vet inte vad han tycker och känner men han tycker nog lika illa om mig som jag om honom. Och joooo jag vet det helt säkert nu det kommer aldrig någonsin bli nått mellan oss igen, aldrig någonsin. Nu är allting borta för han allt jag kännde för han osv allt helt borta!!!!!!!!!
Och här har ni eran fucking bild, den enda jag hittade långt bak i arkivet i bloggen

+ Ralle och Adi.

AHAHAHHA, killarna i klassen så jävla sjuka.

+ The best way to not get your heart broken, is to pretend you don’t have one.

Vaknade halv 8 med Ksenia bredvid mig och så fixade vi oss och drog till skolan och nu är vi här och har tema arbete. SLutar 14:45 och då drar vi hem till mig och packar lite saker sover nog över hos en kompis ikväll, sånt som märks. Men jaja uppdaterar mer sen. kyssss

+ Tjejer blir kära i vad de hör,killar blir kära i de dom ser, Det är därför många tjejer använder smink och många killar ljuger ..

Ny duschade tjejer med smoothie mackor och massa plugg. Nu sätter vi igång.

+ Det är väl tur att lögner finns, för tänk om allt man hörde var sant..

'

+ Du kysser mig ens inte i mina drömmar längre.


+ sommaren är tillbaka ?


+ Don't do it like that

Gick tidigare ifrån skolan idag. Hade världens huvudvärk men det börjar släppa lite nu har pluggat lite också och tänkte ta och duscha. Ksenia är hos sin baby och ja tänkte dra ut en lite stund till min och ikväll sover nog Ksenia här. Sånt som märks men jaja ska bli klar med det sista arbetet nu och sedan ta och duscha.

+ Dagens Nina 29 september.


+ Du är för blind, du kommer aldrig se att jag står mitt framför dig.


+ Oh baby do you really think that?

Sitter i skolan och har temaarbete. Vill bara sluta och dra här ifrån. Slutar 14:45. Vet inte riktigt vad som hönder today. Men jaja det är sån som märks. Tänkte lägga upp lite frågor oså. Men det tar vi sen.
seeeeya latero.

+ Fuck bitches get money. Ooh well, whatever, nevermind

Kom hem för ett tag sen. Mår inte alls bra massa saker som händer just nu.. Tänkte göra ett inlägg och berätta om allt då jag fått reda på mer. Tror nog att ni förstår, men iallifall så kommer det att vara låguppdatering ett tag.
Det var typ allt ska duscha och sedan sova. ♥

+ Grunden till svartsjuka är rädslan att förlora den man älskar.

Vaknade kl 08 och drog till skolan har haft NO och nu har vi rast, suck. Hatar verkligen skolan. Men jaja igår orkade jag inte blogga när ja kom hem men vi var iallifall och käka i kiosken och lite seanre mot kvällen käkade vi i mc och bara umgicks med fina vänner. Var i apoteket och hämtade ut min P-stav också.

+ Shut up. I wear heels bigger than your dick.

I skolan nudå och har matte, dör så tråkigt.. SLutar 15:15 och då träffar ja mina tjejor och hittar på nått mysigt.
Har inte så mycke mer o skriva just för tillfället, men det kommer nog upp ett inlägg lite senare.

+ I want the ''Damn! You guys are still together?'' type of relationship.

Slutar om 45 minuter och då drar jag och Ksenia in till stan och fixar en sak och lite senare träffar vi nog tjejerna.
Fick en fråga där någon frågade ifall jag är ifrån Bosnien.
Och ja det är jag. :)

Svar på tal

Hahahaha, fick en kommentar där det stod '' Ok härma vaneza med byxorna'' Hahahahha, alltså jag ser henne typ aldrig ja snacka aldrig med henne ja har henne inte på fb eller nått sånt och hur fan ska ja veta att hon har så med sina bywor? hon är inte den enda som har så. :) plus så gick byxorna sönder lite där så ja valde att klippa. :)

+ Dagens Nina 26 September.


+ Weezy

Kom hem för ett tag sen. Åkte till ikea efter skolan med mammi och handlade in lite saker till mitt rum. och därefter träffade ja brudarna och vi drog in till stan käka mc osv, och efter det drog vi upp till klocket, ja och Ksenia drog hem till en vän är vi var med några bla Zagge och Gabbe


+ Vill du inte ha mig för den jag är, så är det egentligen inte mig som du vill ha.


+ Dear monday i hate you.

I skolan och har B-språk. Efter skolan drar jag iväg med mami till Ikea och därefter träffar jag mina underbara vänner. Så får vi se vart dagen tar oss.

+ Say hello to goodbye.


+ Weezy baby

Kom hem för ett tag sen och håller på att föra över massa låtar till mobilen. Ska bara ta det lugnt nu och kolla på någon film och äta chips och godis. Dagen har spenderats med Ksenia, Olivia, Fanny och sedan några till här i klocket vid centrum. Men nu ska jag nog duscha lite snabbt och sedan bara ta det lugnt.

+ Godmorgon eller ska j säga godeftermiddag?

Vaknade straxt efter 13 med Ksenia bredvid mig. Och vi har bara legat och degat i sängen med massa musik och kopplat in datorn i tv:n så vi har en stor bild. Men iallifall nu ska vi ut på en liten promenad och sedan börja fixa oss och träffa tjejerna så får vi se vart dagen tar oss helt enkelt.

+ Myskväll

Detta är vad som blev kvar av allt vi köpte. Vi var hos mig och kollade på film och bara hade det mysig och därefter gick vi ut en stund. Ksenia sover här inatt och nu ska vi äta kebabrulle får se ifall vi sätter på en till film och bara har det skönt.

+ svar på tal

blaaa om + Lycka.:
kan man ha comviq sim kort i iphone mobilerna eller måste det vara ett speciellt kort? hehe svara tbx tack!! <3
Svar: Ja, eller jag har det iallifall. Kortet är jätte litet och ja, ja tror att man kan ha comviq. Men jag bytte till Telenor.

+ Lycka.

Överlycklig asssssss.

+ Bolji si od najbolji


+ Try to understand

Gårdagen ska vi ens inte ta upp. Men nu är jag iallifall hemma var i kiosken och åt med Fanny vid 11. Därefter drog jag hem och fixade mig och åkte in till stan med mammi och fixade lite saker och nu är jag hemma och ska straxt gå ut och träffa Fanny och senare kommer de andra brudarna

+ Babes.

Nu drar vi och käkar byeeeeee.♥

+ Nytt i garderoben.

Detta köpte jag för nån dag sen.
Hårfärg H&M 59:-
3 par trosor H&M 99:- i think
Tröja H&M 79:-
Skor Scorett 699:-
BH H&M 129:-
Strumpbyxor (don't know)
Everest jacka Stadium 1299:-

+ Who's laughing now bitch.

Hemma hos mig med Ksenia just nu. Vi har musiken på högsta volym och vi håller på att fixa oss, färgade håret svart och duschade. Nu ska vi bara ner och möta Olivia och så förtsätter vi med att fixa oss sedan drar vi ner till Kiosken och käkar.  Därefter vid kl 18 träffar vi tjejerna och bara umgås vi får se vart kvällen tar oss.

+ Broken mirrors


+ New damn gooood.

Körde på basic today, inget smink en vit tröja svarta jeanse och en blå keps. Drar hem efter lunch i think har världens mensvärk ikväll blire och ha en myskäll i think, vi har inte riktigt bestämmt oss om de blir party eller inte.  Men jaja kommer ett inlägg sen också. (k)

+ Who the hell careeeeeeezzz

Lunchade med Ksenia det blev Paus nedrans gott alltså. Vi är iallifall tillbaks i skolan och har temaarbete slutar om 5 minuer och då åker vi in till staden och fikar med tjejerna därefter drar vi iväg till ett ställe och fixar sak och lite senare träffar vi nog gabbe och några till.

'

When YOU'RE IN HER I KNOW I'M IN YOUR

HEAD.


+ Karl Wolf.

En grymt snygg kille som sjunger enormt bra ryser och hans videos är grymma.

+ Money, power and the fame.


+ Cool in school.

Men vadå trötta tjejer? haha nejdå men nu är jag iallifall i skolan och har temaarbete. Shoppade somsagt igår och fick med mig lite saker som jag visar när ja kommer hem ikväll. Uppdaterar mer efter lunch byeeee.

+ Det ska bli ett sant nöjje att döda dig.

Var inne i stan efter skolan med Ksenia och Olivia och shoppade. Visar allt imorgon plus skorna. Efter det åkte vi hem till en kompis där vi var med några och bara tog det lugnt. Och nu är jag hemma och är hur trött som helst.

+ Du kan aldrig skada mig igen för du lärde mig ta stryk.


+ Andreas Wijk.


+ Va inte glad för att många vill ha dig, billiga varor har många köpare.

I skolan nudå. Suck var inne i stan med Ksenia förut och solade härligt värre var ett tag sen. Sitter iallifall med Fanny och Frida och vi funderar på att dra oss till lidl äckel mat till lunch. Uppdaterar senare.

+ cool grejj barra

Ni vet dom där tandbleknings tanborstarna? ska nog beställa en sån verkar grymt!

+ Döm inte allt du ser, tro inte allt du hör, säg inte allt du vet.

Kom hem för en stund sen och ska duscha. Imorgon drar jag iväg till skolan och går på alla lektioner och inte bara drar mitt i allt hihu. Men efter skolan blir det fika med fina tjejor så får vi se vad som händer därefter. Men nu ska jag somsagt duscha. bye bitcheeees'

+


+ Chillkväll.

Hemma hos Ziad med Ksenia, Gabbe och en till Fathi kommer snart också så ska vi bara ta det lugnt, var med Fanny och brudarna förut träffar nog dom sen igen. Tagga helgen nudå. Har bara tagit det lugnt idag med Ksenia var inne i stan förut och åt på Paus med Fanny och fick med mig ett par skor som jag visar sen när ja kommer hem.

+


+ Uh la la.

Just nu är jag i skolan, helvete hatar detta! Har inte vart här på en hel vecka tror dock att jag drar hem om nån timme har verkligen inget ork. Men jaja måste göra iordning bloggen.

+ Don't think that a boy likes you just because he's nice to you.

De flesta av er sover nog nu, men inte jag. Är hur trött som helst men kan inte somna.
Tror nog inte att det blir någon skola för mig imorgon heller.. Har inte varit i skolan sen i tisdags. Inte bra, men jaja. Vi hörs när vi hörs. ♥

+ Dessa par skor ska bli mina!

Har bara inte bestämmt mig för vilken färg ja ska ha.

+ What the hell?

Just såhär känner jag just nurå
Vaknade vid 11 med Ksenia bredvid mig, blev ingen skola av mnga anledningar. Vi ska illifall bara ta det lugnt hemma nu. Lite senare drar jag iväg med mamma, vi behöver prata om allt, ikväll träffar vi nog Gabbe och några till.

+ if the music is to loud, you to old

Ligger just nu i sängen med Ksenia vi tjockar oss med chips osånt onyttigt skit.
Vi kom hem straxt efter 23 kvällen spenderades somsgat hos Ziad med massa härliga grabbar, sånt får vi göra om. Igår drog vi 3 filmer också, skräck såklart. Men jaja, nu ska vi nog sova skola imorgon. Usch.

+ Super basssssssss

Var i skolan på minnesstund, berättar lite mer senare. Så fick vi skuss av Gabbe hem till Ziad där vi befinner oss just nu med några mer sköna grabbar. Det spöregnar ute så vi får nog skuss hem till mig sen där vi ska sova inatt. Skönt att komma hem till sin egna säng, har ju inte sovit hemma sen i torsdags. Men jaja nu ska vi bara ta det lugnt osv.
/ sent inlägg.

+ my mad.

Kom precis hem till Ksenia, blev lite sent igår så vi stannade över hos ett par kompisar i klocket igen.
Idag är det ju äckel söndag så vi ska bara ta't lugnt och fixa ett par saker. Seeeyaa latero.

+ Off to the town.


+ Bakisar.

Haha, igår kom vi hem nån gång vet ens inte när. Och vi sov i klocket hos en kompiskompis.
Blev dock inte så många bilder från igår eftersom att det blev ite för mycke hehe. Men iallifall just nu är jag och Ksenia hemma hos henne och har sovit lite ska försöka äta lite också. Och ikväll blire myspys med boysen och sedan träffa tjejerna i klocket ithink.

+ Party all night and sleep all day.

älskade lillebror. ♥
(bjuuuuder som fan ser förjävlig ut!!!)
Okej, detta blir nog sista inlägget för idag/ikväll. För today blir det party all night long. Så jag kommer ju inte direkt sitta vid datorn, men det förstår ni nog, kommer nog bjuda på massa bilder om inte kameran strular som vanligt, men jaja hörs när vi hörs, för nu ska jag äta god mat och sedan dra mig ut och fixa lite saker.

+ bebisar

Kom hem för ett tag sen och nu har jag hjälpt till lite här. Och vi ska straxt grilla och sedan drar jag ut och träffar mina brudar ikväll blir det partyyyyy. Känner hur taggad jag är va ett tag sen vi körde.
Men jaja seeeyaa lateroo.

+I swear this time i mean it!

Jag var så ledsen, vet inte vad det varr med mig.
jag varken har orken eller viljan kvar att fortsätta på vägen jag går på.
Så jag fick välja och jag är rätt nöj med mitt val, nu börjar ja om.
Ikväll ska vi ha kul, festa assss, och nu skiter jag i vilka bilder som kommer upp för ikväll ska det blil kaozzzz.

+ Fannys mormors tröja, hiuhiu.

Just nu, palla skolaaaaaan

+ Espresso House

Sitter just nu på Espresso House med med Ksenia, Sebbe och Sarmad.
Idag blev det heller ingen skola för oss, men det fixar vi. Efter det drar vi nog till mig och fixar lite saker osv.
Hörs när vi hörs. ♥

+ Like bohooow

Vaken och klar nu ska jag iväg och träffa min underbara Ksenia. Vi får se vart dagen tar oss, den börade dock inte så bra, regn, wohoo.

+

Tycker såhär nu att min blogg inte alls ska läggas ner i ett par dagar pgav detta, men det kommer iallifall inte komma så många inlägg.

+ 14 September.

Just nu är det mycke som händer, så ja inte alls mår så bra.. Så bloggen kommer läggas ner i några dagar, tills jag fixat till allt.

+ Out

Nu har jag fiat mig, käkat och ska bara plocka ihop de sista sakerna i mitt rum sedan drar jag ut, hörs när vi hörs byeee babes.

+ Some one like you.

Stannade hemma today, orkade verkligen inte gå nånstans och så har jag så förbannat ont i foten.
Nu ska jag städa mitt rum, verkligen städa! Och därefter ska bara ta det lugnt kanske träffar Fanny och Olivia senare, sånt som märks. Aja seeya lateroo

+ HELP

Har lust att ta bort hela bloggen och göra en ny, men nej så blir det inte eftersom att jag fått skapligt många läsare + kommentarer. Tycker att bloggen vart oläsbar ett bra tag nu. Min kamera har inte funkat osvosv, så vad vill ni se mer utav i min blogg, vad vill ni läsa om, taksam för ideer!

+ Let me see your body go.

°Bild från förra helgen°
Ligger i sängen och gör ingenting, ska kolla på film straxt och sedan sova. Tror inte att det blir någon skola för mig imorgon. Men vi får se hur det blir med det. Vill ha helg, jaja det går fort redan onsdag ju.

++


+ jpt4gfb itu0fghp04r9eo!!!!

känner så just nu, tack hej fuck dej

+ För det är alla känslor som lever upp om natten, som får en att somna med ett leende och vakna upp med ett.

Vaknade kl 08 drog till skolan hade 1 lektion och drog hem med Ksenia och bytte om därefter drog vi ner till kiosken och käkade är i skolan nu och slutar om 10 min. Skulle vart sååå mycke skönare om ja stannade hemma today, men jaja whatever.

+ Emma Zetterholm.

En bild på Emma, så underbar människa så saknad och så snäll. Som en lillasyster, vi gick igenom så mycke tillsammans, det gör ont i hela mig när ja tänker på hur mycke vi faktist glidit isär hjärtat. Det var du och jag mot världen, vi delade allt och lite till. Säger bara såhär landet fy helvete vilka minnen.  Ja älskar dig baby.

+


+ Nu kan du få mig så lätt


+ danzzaa

Jag har världens finaste vänner.

+ Det är mänskligt att be om förlåtelse men det är gudomligt att förlåta.


+ Why do we say goodbye?

I skolan nudå. Regn helvetee! Trött som snus! Är iallifall på bra humör today. Vädret suger ollon!
Engelska är en plåga såhär tidigt på morgonen!!!!!!

+ Du får mig helspänd och heltänd.. du rubbar hela min balans!


+ 12 September

bild från Turkiet
Ligger i sängen och ska börja plugga nu hade ja tänkt. Har skolfoto imorgon och en jobbig skolvecka.

+ Tears don't mean your losing


+ Lyssnat på andra och inte följt ditt hjärta.


+


+ It's kind of a funny story.

Nu är Olivia här också Ksenia fixar sitt hår och vi ska göra oss iordning nu och sedan dra ut. Får se vad vi hittar på today! Sånt som märks.

+Att skaffa vänner är som att skaffa converse, ingen vill ha falska


+ Ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även fast det gör ont.


+ Det blir aldrig som du tänkt dig.

Vaknade för en stund sen väntar på Ksenia. Igår kom ja hem rätt sent så ja hade ingen lust att blogga. Kollade även på film. Vi skulle iväg och ha riktigt kul men taxi jäveln kom inte. Så vi får ha det kul ikväll istället. Men jaja Ksenia kommer ju hit straxt och då ska ja färga hennes hår. Och så kommer de andra, seeeyaaa laterooooooooo

+ Ta bort bloggen?!

Ja/Nej?

+ Lät mig tro vad han än sa, tills han slet mig i stycken spotta på mina sår.


+ Forever is a long time, but i wouldn't mind spend it by your side.

min styrka, mitt leende, mitt ork underdgen och mitt lugn varje natt.

+ Vaken om natten och drömmer på dagen.

Försov mig imorse sköny iallifall men nu är ja i skolan i vilket fall. Äntligen fredag ikväll blire röjj med härliga brudar och annat folk.  Har 2 lektion kvar så blire in till stade och köpa hårfärg och fixa det hemma hos mig därefter kommer tjejerna till mig så fixar vi oss osv. seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyaaaaaaaaa laterooooooo!

+ När kärleken är slut , så lider bara en person, om ingen lider så har det aldrig varit nån kärlek, om båda lider så finns kärleken kvar där.


+ Du ger mig rysningar varenda gång du kollar på mig. När våra läppar möts..


//Sen avbröt han mig med sitt underbara leende.


+ My style.

Andreas Wijk.
Sitter i skolan med Fanny och Frida vet ej vad jag har för lektion, Har bokstavligt talat adhd ryck killen är bara för snygg och hans röst dödar! Ryser haha, ae men iallifall så slutar detta passet 11:40 och då har vi lunch då drar jag och träffar Liza och några till så drar vi till Prolympia och fixar en sak.
seeeeya latero

+ Kaoz

¨
Kände ba för o klippa av håret, ae fyfan ångrar mig nu! Helvete!! Men aja tur att man har löshår!

+ Du va allt, nu är du inget.


+ Du kysser mig inte ens i mina drömmar längre.


+ I hope that the goodbyes only are ment until tomorrow

vad vill ne se mer utav i bloggen?

+ Killar som kan sjungam uuuhh!!!

<

+ Only when you're lonely.


// Visa ditt intresse eller förlora mitt.


+


// Att förlåta någon är som att ge den tilllåtelse till att såra dig igen.


// Svar på tal 6 September.

Har fått massa frågor och kommentarer om mitt hår.
Och ja, jag andvänder mig utav löshår. Tänkte göra ett stegförsteg inlägg som några bett mig göra.

// Cuz bad decisions make good stories.


Nytt 6 September

Kommer bättre bild då jag hittat min kamera.
Köpte iallifall 3 ringar och en ögonfransböjare.

+ if you are looking for forgiveness, then you won't find it here.

Rubriken har inget med bilden att göra.
har lektion nu puss

+ Äre lugnt om ja kallar dig baby?

Fick stressa ihjäl i morse gick upp kvart i 8 och fick nästan springa till spårvagnen. Är i skolan och har matte nu, suck men jaja. Vet inte när ja slutar men har musik efter det här passet och sen lunch. Ska in till stan efter skolan måste hitta en jacka som jag kan ha nu eftersom att det regnar i princio varje dag usch!

+ Sinan och Sabina.

Gick igenom min andra dator igår kväll och kollade lite historik osvosv. Och hittade denna låten. Jag la ju upp den för ett tag sen vet inte om det var på denna bloggen eller min gamla.
Men iallifall så lägger jag upp den nu igen en nära vän till mig Sinan Engreni och hans vän Sabina sjunger denna låten. Riktigt fint.

+ And i'm like fuck you! i'm over you. and i'm crazy about that new boy over there.


+


+ Har du en karta? eftersom att jag går vilse i dina ögon.


svar på taaaaal.

Blir fan irriterad nu. Videon var ens inte gjord för att lägga supp på facebook eller att publiceras överhuvudtaget. Jag har inte lagt upp den nånstans riiiiight?! Fucking bitches. Jag tar inte åt mig av det ni skriver. Ksenia la upp den för att hämnas för att ja la upp en bild på henne för ett tag sen. Och nej jag tog ej upp tröjan för att mina string skulle synas. Haha för somsagt var det ej menat att den skulle publiceras överhuvudtaget. Och WOOOOW mina string syndes. AHAHAHHA vadårå tror ni att ja tänkte såhär ''hej jag heter nina coh jag har string'' Det är inget woow att ha string. :) Och återigeeeen så var det eeeej menat att videon skulle publiceras. :) Men iallafall fortsätt slösa eran tid på att kommentera för nu har ju fått våra macbooks från skolan så det är inte alls svårt att hitta den personen/personerna som kommenterar och ja tänker anmäla just so you know. Men yaaaa byee. :D

// Dör lite varje gång jag ser dig.

Fyfan har lyssnat på denna låten hur många gånger som helst nu, så jävla fin. Jag ryser varje gång.
Underbart fin låt, speciellt nu när han sjunger den hans röst o fyfan.
Peace. ♥

// You make me go crazyyyyyy


// It's like that with you.

Chachaaa.
Är hur glad som helst, love life! Nae men har slöjd nu har en liten rast och sedan slöjd igen. Sluta 14:50
Seyaaa laterooo.

//i have finally find sunshine through the rain


// Skolan

I skolan nudå, har precis haft min första lektion och nu har vi rast byeee.

// Smile, baby you eyes..

Vaknade för  10 minuter sen typ och håller på att fixa mig med musik på. Ska fixa brorsans hår också straxt. Därefter drar jag till skolan, tror att ja slutar 14:50 och då drar ja in till stan med mami och fikarefter det träffar jag nog tjejerna eftersom att de vart borta på ridläger.

// Kan inte tänka, jag står bara här och ler.


2 super snygga bilder på mina babes. 
Dagen spenderades med Johanna, Ksenia och Liza. Älskar er enormt. Är sjukt trött ska nog sova straxt är fortfarande lite sjuk.
Fast nu kan ja iallifall prata som en vanlig människa är inte hes längre, för nån dag sen lät det som att jag var i målbråttet, 
och jag tappade rösten då och då. Men jaja iallifall så ska ja sova typ nu. För att orka med skoldagen. 
pusssssssss.

jag föll en gång och då föll jag riktigt hårt att jag knappt kunde ta mig upp igen.
Och då lovade jag mig själv att aldrig falla tillbaks ige

// Gräsmattan i klocket.

Rubriken säger ju nästan allt. Är somsagt ute i klocket på en gräsmattan med Johanna, Liza och Ksenia.

// I wanna ohohohoh!

Söt chey fast nae.. hihi
Haha finns en gullig video på mig och den hittar ni HÄR hahahahah!
Yaaaa bye.
s

// Rock that body.

Hemma hos Ksenia vi har fixat oss och nu ska jag bara byta om och sedan gå upp till HC och därefter in till stan och träffa Johanna efter det drar vi upp till Klocket ska träffa efterlängtade pappa som jag inte sett på 8 veckor hiho överlycklig ninis! Men jaja nu måste ja skynda.
see you latero.

//kan jag knyta dina skor så du inte faller för någon annan.


// Red

Fick en fråga om vilken färg jag färgade osv tog denna men det syns typ inte, hehe men det blev rätt coolt rödanyanser blev det. :D

//Just thinking about ya gives me butterflies.

bild från i fredags i skolan.
Kom för ett tag sen ligger i sängen med  Ksenia vi tar det lugnt ikväll eftersom att vi är sjuka. Var med Johanna, Leyla och massa mer förut i stan och så åkte upp till klocket lite senare, är sjukt trött. Uppdaterar mer imorgon.

// Färgning.

Hemma hos mig med Johanna vi blev precis klara med hennes hår nu sitter jag med hårfärgen i, får se uhr mitt blir hehe. Uppdaterar mer senare kyyyysssss.

//Promise I'll be kind, but I won't stop until that boy is mine Baby you'll be famous, chase you down until you love me

'

// Turn me on.

Hemma hos Ksenia nudå. Vi tänkte göra oss lite fräscha! Och sedan drar jag in till stan och träffar några medans hon är här hemma hos henne med Simon. Träffar nog Johanna sen också och färgar hennes hår i think aja puuuusss.

// Be the kind of guy that doesn't ignore her when you're around your friends hold her tighter and kiss her a little harder juat to make them jealous.

Vaknade först vid klockan 06 och var vaken i en timme ungefär jävla hosta väckte mig själv.. Men somnade sedan om igen och vaknade vid 12 och nu har vi ätit mammi ska iväg till stcockholm och kommer hem inatt så vi är själva och Ksenias mammi är ju också själva så vi är helt ensamnsa idag hihi. Så vi tänkte va hos Ksenia med 2 till men vi får se hur det blir med det. :D Men iallifall vi tänkte duscha och fixa oss osv nu och dra in till stan och kolla lite på kläder. Och sedan hem till Ksenia och vänta på de.

// Your eyes are killing me

Ligger i sängen med Ksenia nudå vi har kopplat min mac till TV:n så snart blir det film. Vi ligger och dricker medicing, äter strepsils och drogar nässpray, sjuka chey på en fredag nice liv! Vi kom in för ett tag sen la oss i sängen med datorerna. känner att min uppdatering kommer vara väldigt bra nu eftersom att vi fått våra datorer och den är ju med hela tiden, hihi, det gillas. xoxo

// Chillar galet i hawaii med mina bröder looooo


// 2 September.

Hemma hos Ksenia nudå med henne och Johanna. Vi åker in till stan strax och sedan upp till Hemmakväll och köper chips osv ikävll blire filmmys! Uppsterar senare kyssssss.

// Denna har spelat flitigt, grym!


// All te boys, and i see you.

Hemma hos mig med Ksenia älskling nudå. Vi ska grilla med familjen om ett tag och sedan drar vi hem till Ksenia och packar ner lite kläder osv hon sover här hos mig hela helgen eftersom att hennes mamma åkte iväg på oplanerad utbilldning. Och lite senare ikväll tänkte vi färga Johannas hår. Hörs senare kyss.

@ Mc

Sitter inne på mc och käkar med JohannaKsenia kommer strax så ska vi kolla lite kläder.
Äntligen fredag!

@Skolan

I skolan nudå och när vi kom in så sitter alla 7, 8 och 9:or med sina datorer haha.
Men iallifall nu har vi Tema arbete vet inte vad vi ska göra sitter och lyssnar på musik me dKsenia och väntar på att få gå in till en lärare och ladda ner lite program till datorn.

// Thank god the week is done, i feel a zombie gone back to life.

Sjuk chey och bästa Edis!
Temaarbete nudå ''Att bli vuxen'' helt ok faktist.
Men jaja snart är det lunch slutar 15:45 idag och då blire att åka in till stan och shoppa lite och sedan sola med Ksenia och Johanna därefter ska jag färga Johannas hår. Vi hörs när vi hörs. xoxo

// Mot skolan

Nu är jag klar och har duschat nu drar jag mig mot skolan.

// Sjuk Nina.

Lider nått otroligt mycke, har tappat rösten och det jag får fram låter mest som en gammal gubbe.. Näsan är helt täppt, har ont i ryggen och är trött hela tiden. Fast aa endå så går ja till skolan haha. Men jaja det är ju fredag nu, så nu köör vi! Ska strax börja fixa mig och sedan dra mig iväg till skolan.

@skolan

ÄÄÄÄTLIGEN SÅ HAR VI FÅTT VÅRA DATOREEEEER!

RSS 2.0