// Boy, you are amazing just the way you are.


// In your bed.

Är kär i denna låten! Så grym på högsta volym med världens bas!
Vädret suger åkte till farmor förut och fick pengar och nu är jag hemma igen.
Hatar hösten, våren och vintern ge mig sommar sommar sommar och sommar året runt!

// You can't take me down.

Städning på G och så är mamma hemma om några timmar! Gud vad jag har saknat dig min bästa! Musik på högsta och nu kör vi. Uppdaterar senare bye.

// Loving you i'm so over it.

Kunde sitta och gråta i timmar åt denna låten förut. Men ja, det var då! Nästan alla säger att jag kommer gå tillbaks till dig. Och att ja sagt ''nej jag det kommer jag inte, har kommit över honom'' tusen gånger förut. Men nu vet jag det till 210% aldrig mera han! Och nu vet jag det helt säkert. Enda sen den minuten det tog slut så grät jag sista gånger för dig. Jag har inte gråtit en enda gång sedan dess. Inte ens när jag lyssnat på depp låtar eller sett bilder på oss inte en enda gång. Jag fick nog och nu lever jag igen. Jag mår så mycke bättre nu. Vi åt skillda håll och vänder mig inte om igen, får jag har valt en så mycke bättre väg nu än att gå tillbaks till samma väg som alltid lett mig till dig. Du tog över mitt liv, du fick för stor del du var det enda jag tänkte på. Men nu finns det en ny ''han'' en som faktist behandlar mig så underbart bra! Och den som tagit över tankarna och ger mig miljoner fjärilar i magen så fort hans namn dyker upp eller när jag ser han. Så nu till er som fortfarande frågar om varför det tog slut mellan mig och niko så äre bara så, det funkade inte och det finns miljoner anledningar till varför det blev som det blev. Men somsagt nu går vi åt skilda håll och jag vänder mig inte om! :)

'

I am not saying that i am in love. i am just saying that lately, he’s all i think about.

|glad ninis!|

// You've got that something that keeps me so off balance

Tänkte städa mitt rum nu så jag inte somnar för då lär jag nog vakna vid 5 på morgonen. Min underbara saknade mammi komme rhem imorgon kväll. Var ute med Fanny, Emma och Olivia förut, fy helvete vad kallt det är ute. Hade på mig USA tröja och drog på mig ett par svarta jeans. Usch frös som snus! Aja nu ska jag städa verkligen städa kläder och smink överallt går knappt att öppna dörren hihi. Har enormt ont i huvudet ryggen och halsen. Kan knappt andas så pappa åkte och köpte nässpray och strepsils förut. Nu blire musik på högsta oc städa för fullamuggar.

Dagens Nina 30 Augusti


// i'm not rihanna, i don't like the way it hurts.

Kom hem från skolan vid 13 och somnade direkt. Sjukt trött ont och i halsen fast det har nästan gått över nu.
Ska över till min moster och äta strax. Lägger upp en ''Dagens Nina'' senare också. Somnade ju när ja kom hem och nu känns det som att klockan är 7 eller nått.

// Eight ways to win your heart.

1. Humorn. Att han får mig att skratta och må bra är nummer 1 och kommer alltid vara.
2. Småsakerna. En extra puss, ett gulligt sms, ring och säg nåt gulligt.
3. Ärlighet. Jag ska kunna lita på honom till 210%
4. Behandla mig som det jag förtjänar
5. Var spännande
6. Överraska mig
7. Respekt!
8.Ha det där

// Dagens Nina 29 Augusti.


// Nu lever jag igen.

|Wilma, Jag, Johanna och Ksenia|

Nytt 28 Augusti.

Linnet: Ginatricot 29:-
Korsring: Ginatricot: 79:- i think

// Pretty little liars.

|bilderna är tagna i fredags  think|
Var inne i stan med Fanny, Emma, Johanna och Olivia käkade donken oså. Nu e jag hemma och ska duscha och sedan kolla på någon film. Har inte så mycke mer att skriva. xoxo
-rubriken har dock inget med bilderna att göra-

//But i know what your weakness is and you feel so bad.

Vaknade strax efter 12 och duchade så kom Fanny och Olivia så fixade vi oss och dom drog hem och jag åkte till HC coh träffa Ksenia fick med mig ett linne och en ring, kommer bild sen. Är hemma just nu och väntar på Emma och Johanna så dra vi ut och hittar på nått kul som alltid Fanny och Olivia kanske kommer sen.
/ Jag har världens bästa mamma!

Nytt från 26 Augusti.

Båda tröjorna är ifrån Ginatricot 49:- kr styck.

USA tröja.

Denna kärleken fick jag i torsdags  av min lotsas pappa världens bästa du är helt kär i tröjan!
Tröjan är ifrån Ginatricot och kostar 399:- Värt varenda krona!!

//

Bild tagen för ett tag sen, på Ksenia Linnea, Liza och mig.

// Ett smile, några ord och jag dog för dig.

|bild på mig från idag|
Är trött som snus så ja ska nog börsta tänderna och borsta håret och sedan gå och lägga mig med musik i öronen, Lil Wayne då alltså, finns inget bättre än att somna till hans musik! Hittade min USB till kameran så ni kommer få massa bilder nu framöver. xoxo

//A real man doesn't love a million girls he loves one girl in a million ways.

3 bilder från idag.
Efter att vi var hos Fanny så åkte vi till myway och köpte godis osv. Och därefter åkte vi till klocket och träffade Emma och Johanna så drog vi upp till mig och lagade mat gott blev det faktist! Och så drog vi ut på en nattpromenad. Kom hem för e stund sen och ligger just nu med 2 chips påsar och ska strax kolla på fiilm.
Ni äger ja älskar er enormt tjejer.

Dagens Nina och Fanny 27 Augusti.


//

Yes i'm smiling but you are not the reason anymore.

Vaknade vid 12 i think och dyschade fixade mig och drog ner till Fanny där jag befinner mig just nu med Olivia också. Vi ska strax dra ner till stan och kolla ifall det finns nått fint som vi akn köpa. Tänkte lägga upp bilder senare på det jag köpte häroomdagen. xoxo

// massari


//Så jävla grym!!


// Love is friendship set on fire.

|bild på Olivia och mig, älskar dig bebis|
Kom hem för ett bra tag sen, var ju här hemma och kollade på flm med mina babes och därefter drog vi ut och bara umgicks. Är sjukt trött vill sova men endå inte, hehe. Är dessutom sjukt glad vet inte riktigt varför eller jo fast aa hehe, det lär ni ju märka. ;* ♥

Dagens Nina 26 Augusti.


Nytt.

Dessa örhängen köpte jag och Emma igår vi betalade hälften av 79:- så tog vi en varsin de är från Ginatricot.

@ My place.

Sitter i sängen hemma hos mig med chips dipp och läsk med Fanny, Olivia och Ksenia. Johanna och Emma kommer hit snart. Vi tänkte chilla lite och sedan dra ut. Kommer mer bilder senare. Men nu ska ja va social kyssss.

¤ Because i want it all.


'

såg du  mina nätter? mina dagar, mitt liv? Har du upplevt mina andetag, har du delat min tid? så du hur ja mådde? jag tänkte väl det. vill bara säga förlåt till er som tagit mina slag. Är detta verkligen jag? den tanken slog mig varje dag. ADHD-barn, smuts  visst, du kan kalla mig vad du vill. spåtta på mig slå mig och ge mig fingret men låt mig aldrig mer se dig igen. men vart fan är respekten?

Dagens Nina 25 Augusti.


¤ I could take a thousand years of pain, just to be with you.

|får bli denna bilden på mig och Johanna igen|
Kom hem för ett tag sen hoppade in i duschen direkt känner mig riktigt fräsch nu! Drog in till stan med Ksenia och träffade, Fanny, Emma, Johanna och Olivia . Vi alla shoppade lite osv lägger upp bilder imorgon. Fick äver en USA tröja av lotsaspappa, snacka om överlycklig! Blev verkligen förvånad över att jag fick den. Världens bästa du. Men bilder kommer dock imorogn.

¤ Kärlek är ett försök att förvandla ett stycke drömvärld till verklighet.

Vaknade vid halv 8 fixade mig och åkte till skolan slutade 14:20. Är hemma hos mig med Ksenia nu vi har ätit och ska strax fixa oss och pka in till stan och träffa, Fanny, Johanna, Emma och Olivia. Kommer nog hem nån gång ikväll puss.

++

not everybody knows how to work my body
knows how to make me want it. boy you stay up on it
you got that something that keeps me so off balance
baby you’re a challenge, let's explore your talent.

¤


¤ Falling for your type.

|random bild på mig tagen för ett tag sedan|
Kom hem för en stund sen fick skuss hem av lotsaspappa från stan, var i mc med Fanny och Olivia vi käkade glass förjävligt gott! Måste städa mitt rum känner jag, går knappt att komma in av alla saker som ligger överallt och sendan ska ja hoppa in i duschen härligt värre!

i wanna tell you, but i don't know how. but boy you are amazing just the way you are.

|gammal bild på mina bästa|
Ligger i sängen och håller på att somna vilket inte är bra, så ja ska nog dra mig ut och träffa Fanny och någon mer vet inte riktigt vad vi ska göra men nått kul hittar vi väl på är själv hemma så får se ifall vi hamnar hos mig och bara myser, dom ska dock på bio vid 21:00 xoxo

Dagens Nina 24 Augusti.


° Skolan.

Ska möta Ksenia och seda till skolan kyyyysssss.

/


Dagens Nina 23 Augusti.


¤ loose your mind.

Slutade vid 13:30 och drog hem till mig med Ksenia och så åkte vi in till stan och efter det hem till Ksenia i hby, somnade i nån timme och därefter åkte jag in till stan och träffade Fanny och Emma och sen hem till klocket. Har vart med mamma hon åkte för ca 1 timme sedan till Stockholm imorgon lyfter hennes plant till Turkiet Lucky you. är sååååå avis!

Gårdagens Nina 22 Augusti.


Ny


Ny header, om den gamla är kvar tryck på f5.

¤ There was a time I thought that you did everything right.

Jag gav mitt allt och mycke mer. Det var så fel. För när du försvann så förlorade jag allt. Men började direkt att kämpa mig upp igen, jag har redan kommit långt. Jag har släppt dig nu. Jag vet att jag sagt det tusen gånger, men nu vet jag det. Du är ett minne som smälter bort. Du var elden i mitt liv.
Du satte ett R för livet då du spottade på mig gav mig fingret knuffade till och gick utan att vända dig om en enda gång. Kärleken gjorde mig blind, satte fart på benen, kunde inte sluta gå. Men stannade efter 12 hela månader och tänkte så det gjorde ont. Jag gjorde mitt eget val och jag är nu nöjd med det. Så ska man inte bli behandlad av nån som sagt att man ha varit ens allt. Jag saknar inte dig. Jag saknar inte nått som har med dig att göra. Jag tar mig upp, upp mot toppen och kommer att se ner på dig. För du är så fel, så fel som man kan bli.. Du ber mig att dö är det där kallat respekt? Vi två föralltid och mot världen, var det inte så vi sa? Det starka bandet som var mellan oss är åt helvetet. Jag kommer inte öppna mig för en ny, inte våga älska och falla tollbaks, sårad klarar jag inte av att bli igen. Ja älskar dig mitt allt, det var bara trams! Nu ska ditt namn inte komma upp nå mer blir bara irriterad, shalalalala.

¤ tidsfördrift.

Åtta saker om dig själv!
1. Är du singel? ja.
2. Är du lycklig? ja.
3. Är du uttråkad? haha ja.
4. Är du ledsen? nej, men trött.
5. Är du italienare? nej.
6. Är du cooling? somfan.
7. Är du från irland? haha nej.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej eller dom har gift om sig.

Åtta saker om ditt kärleksliv!
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? typ.
2. Har du någon gång blivit sårad? yes.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille samma natt flera gånger? yes!
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? ja.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? ja.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Om jag visste skulle han ju inte vara hemlig?
7. Är du kär? nej.
8. Vill du gifta dig när du blir stor? ja.

Tio saker, två alternativ!
1. Kärlek eller lust? kärlek.
2. Hår eller ögon? ögon.
3. Katter eller hundar? katter.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? några få bästa.
5. Tv eller internet? internet!!
6. Coca-Cola eller Pepsi? cola!
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? beror på.
8. Pengar eller lycka? Lycka.
9. Dag eller natt? natt.
10. Msn eller mobil? mobil.

Tio "har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nej.
2. Brutit ett ben? nej.
3. Gjort nåt du ångrar? ohyeah.
4. Hoppat Bungee Jump? nepp.
5. Ljugit för någon du tycker om? ja tyvärr.
6. Ätit en hel tårta? nej.
7. Gjort bort dig offentligt? yes.
8. Velat bli tsm med ditt ex igen? ja, misstag!
9. Gråtit när ett husdjur dog? ja!
10. Velat försvinna? aa.

Tio senaste!
1. Telefonsamtalet du gjorde? mamma
2. Telefonsamtalet du fick? johanna.
3. Personen du var med? ksenia, är med henen nu dock.
4. Roligaste grejen som hänt senast? rasten.
5. Personen du sms:ade Henrik Gerle.
6. Du kysste? hah niko.
7. Du senast skrev till på myspace/facebook?  Emma Zetterholm.
8. Du kommenterade? Henrik Gerle.
9. Du tillbringade natten med? Ksenia Jernbom.
10. Du kramade? Hamza Elfituri.

° Benen dom går, dom springer utan dig, och ja mår bra.

Somnade vid 20 igår haha trött chey vaknade dessutom klockan 5:30 och nu är jag klar. Ska strax ta på mig skorna möta upp upp Ksenia och sätta oss på spårvagnen till skolan. Börjar 09 och slutar 13 härligt värre.

¤

Åkte in till stan och träffade mami fick med mig en bh. Och nu är jag hemma är sjukt trött ska sova i någon timme och sedan städa mitt rum och duscha. Vädret äger just nu så ja kanske går ut en stund om det inte är för kallt.

¤ It was the last time!

|bild från idag på Johanna och jag bakom henne|
Började ju somsagt kl:09 och slutade kl:13 helt ok dag faktist. Efter skolan drog vi upp till borgsmo och sedan in till stan och käkade mc träffade Johanna och Olivia så drog Ksenia och vi andra drgo hem. Är sjukt trött. Får se ifall jag drar in till stan med mami sen. xoxo

Ksenias hår + mot skolan!

Jäääävligt bråttom till spårvagnen nudå!
tjaråååååååååå snyggisar!!

¤ Din käft är som 7eleven, öppen 24/7 och har allt att erbjuda.

Jag och Ksenia vaknade för en stund sen och dunkar musik på högsta och fixar oss. Haha brorsan vaknade upp tack vare oss kl:07 fast han egentligen börjar 11. Nice liv! Nu äre bara samma problem varje morgon att välja kläder fyfan hatar det! Aja vi börjar 09 i think och ni ska få en bild på Ksenias hår också, men det tar vi snart. kyss.

¤ Breeezy

Såja! nu har jag färgat Ksenias hår, klippt topparna och sedan satt in en del av mitt löshår. Grymt snygg bruden!
Resultatet får ni dock se imorgon. Nu är vi helt klara och ska strax gå ner och äta något och sedan sova. xoxo

Ny fb

Detta är mit nya fb konto. Lägg till som vän ifall och ja accepterar om jag känner dig eller vet vem du är.

@ My place

Nu ligger jag och Ksenia i min sköna stora säng med våra datorer och äter choklad och chips. Tror nog att vi går ut lite senare.

+ Boy i know.

+
In mot staden vi tänkte fika och så kanske ja får med mig en tröja om ja hittar den.
xoxo

+ Dagens Nina 21 Augusti.

Svarta tröja. Ginatricot.
Bruna blommiga shorts. H&M
+ Svarta tyg kängor. Skopunkten.
+ Svart tyg  Jacka. - Monki.
+ Svart tyg väska från Thailand.

+ Last dance.

Vaknade vid 09 och åkte ner till Resecentrum och träffae Ksenia och Wilma vi väntade med henen tills hennes buss kom och sa hejdå. Kul har vi haft det dock om man inte tänker på det med sjukhuset dårå. Men iallifall vi ses på jullovet babe! Nu e jag iallifall med min bebis just nu vi har vänt upp och ner i hela garderoben dunkar musik!
Om nån timme så kommer Emma, Johanna och Olivia hit, Fanny kanske kommer senare. Vi träffar nog massa ikväll sista kvällen sen är det skolan som gäller!

+ Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad.

Kom hem för 1 timme sen ungefär. Kvällen var nice faktist! Har massa bilder att visa men det tar vi imorogn för nu är ja super trött och ska lägga mig och kolla på en film imorgon måste ja vara vid resecentrum vid 10. Så ja måste upp tidigt.

+ House baby.

Nu har jag bytt om, sminkat mig och fixat håret och är nu redo att åka in till stan.
Ikväll ska vi ha det hur kul som helst!! xoxo

+ Dagens Nina.

Lång svart vit kofta. Ginatricot.
Svart genomskilngt linne. Monki.
Shorts. -Sisters.
Svarta tygKängor. Skopunkten
Svarta rayban.
Svart väska från thailand.

+ You can blame it all on me, and it feel so bad, i lost it, and it's fine with me.

|Wilma Jag, Johanna och Ksenia|

+ Gammal bilder.

Lite mer än 1 år sedan. Ksenia Jernbom min lycka, min styrka och min bättre del! ♥

+ Lil Wayne - Talk to me.

Bild på mig och ibbeeeee.
Vaknade nyss och nu har ja jävligt bråttom måste fixa mig ska vara i ljura kl 16! Och efter det åker jag in till stan och möter Ksenia och Wilma och efter det komme rnog de andra. Wilma är j tillbaks somsagt så nu ska detta avslutas på ett bra sätt!

+ Svar på tal.

Anonym om +++:
har wilma någon blogg?
SVAAAAAAAAAAAAAAAAAARA NIJNA<3
Svar: Ja Wilma har en blogg. Och den heter Wiima.blogg.se
Eller klicka HÄR för att komma till hennes blogg.

+++

Kom hem till Ksenia för 1 timme sen typ. Har massor att berätta men de tar vi när ja vaknar. Wilma är iallifall back on track in Norrköping! Och denna helg ska vi avsluta på ett bra sätt! Vi var inne i mc förut och köpte nattkäk sjuuukt gott.
Peace!

I'm not Rihanna, i don't like the way it hurts.

Rubriken!
Bild tagen för några dagar sen.

+ Donken. ♥

In mot stan i regnet. Nu blir att mc mat.

+ Your happiness makes my death wish worth it.

Hemma hos Ksenia nudå vi packar ner lite kläder och datorn sedan bär det av till Klocket för o träffa tjejerna.
Ikväll hittar vi nog på nått kul med massa folk, sista sommardag/kvällen, suck!!
Men iallifall nu ska jag dra mig vidare puss.

+ Party all night ( sleep all day ) Tonight gonna be a good night!

|Wilma och jag|
aknade vid 12:30 och fick skuss til Ksenia. Är hemma hos henne nu med henne och Wilma. Vi håller på att fixa oss och sedan drar vi in till stan för o shoppa lite och sedan luncha. Och sedan kommer fanny, emma johanna och olivia. tjarååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå.
/tonight gonna be a good night

+ Sometimes good things fall apart so better things can fall togethe.


+

Så sjukt fin låt!

+ Mannen som behandlar sin tjej som en prinsessa är ett bevis på att han själv har blivit uppfostrad av en drottning.

Kom hem vid 12 mamma hämtade mig var i hagebymc med Ksenia och Wilma. Det blev lite ändrade planer vi drog vid 10 från tivolit. Men imorgon kör vi, lever livet barra! Haha ne men imorgon ska vi ha kul brudar och boys! Uppdaterar mer senare puuss.

+ Dagens Nina 17 Augusti.

Svarta tygkängor- Skopunkten.
Blommiga shorts- H&M.
Stor svart tröja- Monki.

+ It's amazing what you can hide just by putting on a smile.


+ What if..

|Bild tagen för någon dag sedan|
Kom hem för en stund sen. Ska städa lite så kommer Fanny, Wilma och Ksenia hit så ska vi börja fixa oss lite smått inför ikväll. Är inte alls på bra humör.. Allt suger just nu. Men bort från det nu behöver barra lite tid för mig själv nu. Men ikväll ska vi ha kul!

++


+ Ett smile några ord och jag dog för dig.

Emma, Jag och Ksenia.
Är helt slut i kroppen efter cykelvandringen jag Emma och Johanna var ute på igårkväll från Klocket till Hageby.Är uppe jävligt tidigt Emma ringde och väckte mig. Nu ska jag duscha och sedan fixa mig. Därefter drar jag in till stan med Emma, Johanna, Krille, Robin och Niko. Kommer hem lite senare och då uppdaterar jag mer.

Dagen Nina 16 Augusti

Jeans väst. -ingen aning.
Stor vit tröja. - Monki.
Cykel byxer- Cubus.

+ Reality became better than my dreams


+ Waynes coffee.

Hemma efter en grym dag med mina snyggingar! Är helt slut. Och min blogg suger just nu. Vilket jag verkligen måste ändra på! Har precis hittat min kamera laddare och imorgon är det efterlängtade Augustifesten årets höjdpunkt älskar livet barra, kommer bli griiiimt!

+ Färgning på g.

Tja!
Sitter hemma hos Fanny med färg i håret. Svart färg då alltså. Ska skölja ur det strax efter det hittar vi nog på nått kul som vanligt. pusssss

+ Dagens Nina.

Jeans skjorta.
Vit stor tröja. - Monki.
Orange shorts. - H&M
Svarta tyg kängor. - Skopunkkten.

+ Hej jag heter Nina och har orange shorts.

Mot staden för o träffa Ksenia och Wilma så begör vi oss upp mot Haga för o sola.
Vi får se vart dagen tar oss. xoxo

+ Ksenia Jernbom.

För dig skulle jag gjort det mitt i natten, mitt i ett snöoväder, även om det regnade eller åskade. För dig skulle jag gjort det även om jag var själv mot 4 stycken, oavsätt ålder eller längd. Du är mer än min bästavän. Vi har delar mer än så, du är inte min vän utan en del av mig. Vi bråkar, ja vi gör det hela tiden. Men vi blir sams direkt. Det behövs ens inget förlåt, uatn det löser sig direkt. Jag vet inte vad ja skulle gjort utan dig, vet inte hur långt bak på livets skala jag skulle vart utan dig. Du lyfter alltid upp mig då jag börjar falla ner. Vi är så olika men endå så lika.
För om jag förlorar dig så förlorar jag en del av mig själv. Du är energin som får upp mig på morgonen och mitt ork under dagen, min lycka mitt skratt och min trygghet, ja älskar dig. ♥

+ Sommaren är för kort.

kan du få en flicka skratta kan du få henne göra vad du vill


++

Nelly, han äger! älskar hans låtar barra.
Men Lil Wayne äger allt och alla, peace!

Nelly.

Videon är klockren och ja tänker bara på Turkiet när jag ser den.

+ Skumparty.

Vaknade vid 14 och drog in till stan med mammi och köpte hårfärg och skor.
Efter det träffade jag Ksenia och Wilma och fikade lite. Därefter träffade vi Fanny och Olivia så drog vi till Haga Mc och käka med Niko, Krille och Robin och så kom Emma och Johanna så drog vi till Folkparken där det var skumparty. Ringde till pappa efter ett tag för vi alla blev trötta, blöta och spårvagnarna skutade åka så han kom direkt. Snacka om att jag dyschade i 1 timme nästan! Och nu ska jag äta och sedan kolla på film. xoxo

+ 14 Augusti.

Hemma nudå, drar mig mot Haga för o träffa, Krille, Niko, Robin, Johanna och Emma. Ikväll drar jag och Ksenia till Resecentrum och hämtar upp en kompis till Ksenia som kommer vara här i 1 vecka. Sjukt söt och snäll tjej! Så henne kommer ni se mycke utav i våra bloggar.

+ Mot staden.

Uppdateringen suger yes i know. Har bara inte tid för bloggen.. Men det ska ja ändra på. xoxo

1 månad ja älskar dig världens finaste pojkvän.

Min första, min sista, min bästa. Du är det absolut bästa som hänt mig. Du tog bort smärtan. Du har läkt mina
jag föll för dig, och ja föll riktigt hårt och ja vill och kan inte ta mig upp för ja trivs bra där nere i din famn. Du är finast på alla sätt, bäst på alla sätt och vis. Du var bra då men du är bättre nu. Jag vet att ja inte säger det så ofta. Men du vetyder faktist mer än hela världen för mig. Du är det finaste som hänt mig. När jag inte är med dig så tänker jag på hur mycke jag vill vara det.  Jag saknar dig innan du går. Och du är den enda i hela världen som alltid kan göra mig glad oavsätt vad. Den som får mig upp på toppen av berget då jag egentligen bara vill falla ner. Min kärlek till dig är obeskrivlig, det går inte att förklara med ord. Trodde aldrig att man kunde bli så kär. Men med dig så blir jag bara mer och mer kär för varje dag som går. Det är läskigt hur kär man kan va. Jag säger stolt att du är min pojkvän.
Jag älskar dig mer än vad et finns stjärnor på himlen. ♥

+ Dance, dance, dance, dance.

Ringde till min bebis flrut och bad han komma så nu är han på väg hit. Dagen kommer att spenderas med Ksenia och han. Ikväll träffar vi nog Fanny, Johanna, Emma och Olivia. Vi får se vad vi hittar på. Men nu ska vi bara ta det lugnt och ha det mys! xoxo

+ 12 Augusti.

Hemma hos mig med Ksenia.
Ikväll träffar vi nog Fanny, Johanna, Emma och Olivia.
Uppdaterar mer sen.

++

Är ej på humör ska sova byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.


+ Mot staden

Vaknade kl 11 utav att Ksenia ringde vet inte riktigt själv vad jag yrade om haha. Men iallifall nu är jag klar och ska ner till spårvagnen och så ska ja möta Ksenia så bär det av till solariumet. Därefter drar vi upp till Johanna som är med Emma, Olivia och Fanny. Vi får se vart kvällen tar oss. Igår kväll träffade vi Robin, Niko och Krille.

All i see is you.

Vad vill ni se mer utav i min blogg?

''Dagens Nina'' (uotfit)
''Nytt i garderoben''
''Musik''
''Bilder från min vardag''
Kom med ideér sånt som ni tycker är kul att läsa om osv.

'

I want all of you, forever, everyday. You and me, everyday.

You are every reason, every hope, and every dream I've ever had, and no matter what

I love you more than there are stars in the sky and fish in the sea.

My daddy said, that the first time you fall in love, it changes you foreve.

My first, my last, my everything,
And the answer to all my dreams.
You're my sun, my moon, my guiding star.
My kind of wonderful, that's what you are.


Länge leve gammalt!


Nu är alla här och vi dunkar denna låt som aldrig förr. Massa kläderr och smink överallt nu röjjer vi, älska livet barra! Vi har lite planer till ikväll men vi får se hur det går.Emma Fredriksson, Johanna Karlsson, Ksenia Jernbom. Olivia Johansson och Fanny smedberg ni äger, ja älskar er enormt babes!


@Fannys place.

|bild från när vi var i skärblacka och badade|
Sitter hemma hos Fannybebis, med Ksenia snart kommer Emma och Johanna hit.
Har egentligen inget att skriva ville bara hålla uppdateringen eftersom att jag frå klagomål om den.
Men iallifall, Vi dunkar musik och har det allmänt skönt. Jag tror nog att vi stannar hos Fanny ikväll eftersom att hon är hemma själv till 22 härligt värre. Men nu ska Ksenia ta över här. Kan va lite jobbigt ibland eftersom att vi alla har blogg och alltis aka tjaffsa om vem som ska ha datorn först. Men så kan det va ibland kyyyyysss. ♥

Grattis till Olivia bästis!

Klara för att åka! Nu är Ksenia här och vi ska in till stan och träffa Johanna, Fanny Emma och Olivia ikväll. Vi får se vad vi hittar på eftersom att idag så fyller våran bästis Olivia år, grattis hjärtat vi älskar dig enormt!


10 Augusti.

Taget från min böstis KseniaJernbom.
Drog in till stan med Ksenia vid 15:10 och så träffade vi Liza och Linnea och efter ett tag kom Karin. Och efter det kom Johanna och Fanny en stund så drog alla och jag och Ksenia träffade Robin, Krille, Niko och Damir. Kom hem för ett tag sen och är sjukt trött ska nog sova snart.

¤ When haters knock you down, be strong, get back up and tell them that nobody can push you around.

Nu är vi snart klara ska bara sminka mig och byta om lite snabbt, hatar verkligen den delen att byta om.. Har alltid panik och vet inte vad ja ska ta på mig.. Mamma kommer hem om ett tag och så ska vi öta kebbab i think och efter det åker vi in till stan ska prova några shorts osv. Efter det träffar vi nog några och har det allmänt kul.

¤ Hometown.

|Bild från turkiet|
Vakndae fär ett tag sedan med Ksenia bredvid mig. Just nu håller vi på att städa huset för o göra mammi glad. ♥
Aw så snälla vi är, men iallifall vi dunkar musik och man hör det utanför lixom, love life, allt går bättrr med musik!  Efter att vi städat tar vi en lång dusch har ju 2 duschar så det blir perfekt! Ikväll tänkte vi träffa några så vi får se vart dagen tar oss. Vädret är ju inte direkt på topp menmen.

¤ I want you to know that my star doesn't shine without you.

Bild tagen för någon dag sendan.
Vaknade vid 14 och har klätt på mig ska sminka mig och äta frukost och sedan gå ner till Torsten och möta Fanny och Olivia så tar vi spårvagnen därifrån till stan där vi mäter Ksenia så tar vi en fika osv.
Efter det vet jag inte riktigt vad vi hittar på lite senare ikväll ska jag va med min älskling en stund.

Gårdagen.

Dessa sköna people var jag med igår + Emma som kom lite senare. Vaknade rätt tidigt igår, vid 10 i think och drog mig till Eneby och sedan till Ksenia därefter drog vi till Marielund hem till Damir där vi träffade alla dom som är med på bilden.  Vi var lite överallt igår faktist och senare på kvällen drog vi till mc och käkade efter det tog jag spårvagnen hem. hihi puss.

¤ Jag trodde aldrig att vi skulle komma så nära som vi gjort.

Hemma hos Ksenia nudå. Hon är i tvättstugan, när hon är klar så drar vi hem till en kompis i Marielund, där vi kommer vara med Niko, Damir, Krille och Robin. Och senare träffar vi tjejorna xoxo

Man inser inte vad man har förnst man förlorar det

Nu är vi klara!
Jag och Ksenia drar oss nu och Johanna stannar kvar här och väntar på någon, hmm undrar vem det kan vara..
Lite senare ikväll så träffas jag, Ksenia, Johanna och förmodligen Fanny, Emma och Olivia.
Vi har bestämmt att vi ska köpa en varsin fisk! Vill ha en såndär ''Doris'' fisk ni vet en sån som är med i filmen Hitta Nemo. Vi får se hur det går med det. xoxo


Med två döda cheyor.

Hemma hos Johanna, vi chillar med frukost på baksidan. Helt döda och trötta som snus. Blir nog ingen fotografering idag vi är för trötta och har andra planer så de får bli en annan dag. xoxo


@Altanen

Sitter på altanen och äter frukost. Ska strax byta om och åka upp till Eneby.  Vi ska ju fotografera! Vi får se vart dagen tar oss. xoxo

Dagens Nina 7 Augusti.


¤ Försök inte att vara perfekt för någon, vänta på den som älskar dina fel.

Kom hem för nån timme sen var sjukt kissnödig och trött så ja drog hem och orkar inte dra ut igen.
Johanna, Fanny, Ksenia, Emma och Olivia kanske kommer hit om en stund sånt som märks.
Imorse så skulle jag ju åka till Johanna väldigt tidigt men jag somnade om och vaknade vid 14.
Men nu ska jag upp vid 08 och dra mig mot Johanna för imorogn ska vi ha våran fotografering med henne, Ksenia och Fanny! xoxo

@Johannas place.

Hemma hos Johanna med Ksenia och Fanny. Vi håller på och fixar oss river och vänder upp och ner på hela garderoben. Vädret suger så vi får se vad vi hittar på hittills har vi iallifall bestämt att vi ska ha mjukis byxor. Hatar egentligen att gå runt i det men vi får se kanske byter om när de inte ser på. ;)

¤ So I called my friend Johnny, And I said to him: Johnny, La gente esta muy loca.


¤ Don't know if I could ever be without you, cause boy you complete me.


¤ Himlen måste vara tom ikväll, med tanke på alla stjärnor som glittrar i dina ögon.

Är upp och fy va trött ja är. Ska strax börja fixa mig och städa mitt rum och åka in till stan och ta en 20 minutare i think och därefter åker ja till Johanna i Eneby och ska sova med henne Fanny och Ksenia ett tag.
Har tjatat om att bada hela veckan och nu när tjejerna är tillbaka från huvudstaden så sviker vädret så det inte blir nått bad.. Men annars så sätter vi oss någonstans med chips osv högtalarna och klickar lite bilder.

If future has you in it, i'm not afraid of the rest.

Din största styrka kan också vara din enda svaghet.


Dagens Nina 6 Augusti.

- Vitt linne H&M.
-Shorts Ginatricot.
-Vita converse Stadium.
-Svart väska med nitar från Kroatien.

¤ Ja är hellre blind än ser mitt liv utan dig.

Fick skuss hem på moppe, är trött och ska upp jävligt tidigt vid 09 ska åka upp till Johanna i Eneby Ksenia och Fanny är där. Vi tänkte fotografera lite osv tar med mig mina bergsprängare. (sjukt grymma högtalare) vi ska ta det lugnt därefter kanske vi åker och bada om det är bra väder, sånt som märks. Kommer lite bilder senare när Ksenia skickat som eller imorgon. xoxo

Det skulle inte sluta såhär..

Skulle int ekunna förklara det bättre själv, låten säger precis vad jag tycker och känner.

|Klicka på (YouTube) ikonen till höger om du vill lyssna på youtube eller klicka HÄR |

6 Augusti, Rest in peace.

Saknaden är enorm. ♥

+

Come here baby eh be my baby. Come here baby put your hands on my body. Right there keep it right there I love when you put it right there yeah.


I was under your spell for such a long time couldn't break the chains.

Har inte så mycke att skriva men nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli klar blir grillmat!
Efter det åker jag in till stan och träffar Ksenia vi träffar nog några sånt som märks. xoxo

Rest in peace morfar.

Drar mig nudå och ikväll träffar jag mina fina tjejor.

We live the rest of our lives, but not toghether.

Jag kan svära på min mamma aldrig varit så kär, aldrig varit så svag för en kille innan. Aldrig varit så lycklig över att få vara i hans närhet. Aldrig kunnat bli så glad över ett sms. Aldrig trott att man kan falla så hårt för någon. Och aldrig har jag trott att man skulle vilja bli gammal och vilja leva resten av sitt liv med någon när man bara är 15 år. Jag ville tillbringa hela min dag med dig. Jag ville dela mitt liv med dig jag ville ge dig hela världen allt för o få dig o må bra allt för o få va med dig. Jag är inte perfekt och har aldrig heller påstått det. Jag gjorde också fel men äligt talat så skulle jag hellre velat bli skjuten i benet än o få höra allt du kallat mig. Hur kan man gå från att vara det finaste i min värld till att bara försvinne och lämna lite smuts, tårar och svek bakom sig. Jag vet att jag felat men det är inget jag velat. Jag skulle kunna skriva och skriva i flera dagar berätta både bra och dåliga saker som hänt under våran år tillsammans. Men jag får inte ut nått av det, blir bara ledsen och irriterad. Jag kan bara inte förstå hur man kan säga till någon som man sagt ha varit ens allt sånna saker. Jag kan inte glömma dig fast jag borde. Allt är bara så komplicerat och onödigt.  Jag kunde inte se mig själv med någon annan än dig, du var den enda för mig den som jag älskade högst. Men dagen kom då jag låg i flera timmar och bara grät, jag drunknade nästan i mina egna tårar och tänkte på allt. Allt vi gått igenom, du var så speciell men inte samma person. Hur kunde någon ta kontrollen över mitt eget liv som jag byggt upp sedan jag var lite, min styrka och min vilja allt det ligger just nu på botten. Jag kunde tänka klart jag kunde se allt det possitiva i det negativa, jag trodde på mig själv, jag hade viljan som fick upp kämpar glöden till toppen. Men numera kan jag bara se det negativa, tror inte på mig själv eller någon annan. Så rädd att falla tillbaks, falla i någon annans famn och börja om på 0. Jag har inte styrkan längre, ger upp så lätt för viljan är borta kämpar glöden har nästan brunnit ut. Saker du sa fick mig att falla. Mitt hjärta brinner precis allt jag drömmde om är slut. Du förändrade mig jag är inte den jag var. För mitt livs största misstag var att lita en gång till, men det är oftast så att hjärtat går dit det vill. Jag trodde du var rätt men du va fel. jag älskade dig så mycke du var min andra del. Tiden är förbi nu torkar jag tårarna och går forbi.
Alla minnen som finns sitter fast i hjärtat. Men när du lämnade mig tog du med dig ena halvan, där våran minnen sitter, tack för allt och nu går jag vidare utan dig, du tog en stor del av mig, men ja ska bygga upp allt som du rasat ner. Ni har hört det förr du var det bästa som hänt mig, men nu är allt borta jag går åt andra håller och vänder mig inte om. Styrkan och viljan ska jag bygga upp igen. Det är inte så att jag kommit över dig, för det kommer vara det svåraste. Men ja ska komma över dig!

What are words if you really don't mean them when you say them.

Hemma efter att ha vart med Ksenia, Philip, Robert och Simon.
Fick skuss hem på moppe iallafall så börjar vädret bli dåligt igen.. Var inne i stan med mammi och Ksenia och köpte en tröja. Shoppade lite för någon dag sen med kommer bilder då jag har mer tid. xoxo

Mot staden.

Nu fpr jag skuss till stan. xoxo

Ett smile, några ord och jag dog för dig.

Vaknade för en stund sedan. Vi tänkte åka och bada med några men så blir det inte tck vare vädret. Blir och träffa några andra vänner istället. Får se om jag uppdaterar nått mer idag kanske mobil bloggar.
Och ja vet att uppdateringen suger just för tillfället men det är ju sommarlov, kyyyyyyssss

I swear, this time i mean it!

Har ej bloggat pga lite saker som hänt men nu är ja back on track. Dagen har spenderats med Ksenia, Liza och Wilma och lite senare mot kvällen så var jag och Ksenia med Tang och några en stund och så tog vi en liten snabbis med Johanna och Fanny min bebisar.

14 juli, ja älskar dig.


Jag fick som jag ville men endå är jag inte nöjd.

Vi är vakna och ska kolla på film och sedan färga mitt hår, vi ska ju åka och fika med finaste Lova Giösta som jag skrev i inlägget innan och efter det ska jag ju på ett möte med min mamma och efter det träffar vi nog några vänner. Hoppas på fint väder!

Universums bästa.

Bild på världens bästa. ♥

2 Augusti.

2 bilder från idag. Dagen har spenderats med Ksenia, Niko och Krille. Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och Ksenia i soffan med våra datorer hon sleepar här inatt och imorgon ska vi vända upp och ner i mitt rum. Med andra ord göra om. Om så tar vi en fika med snyggisen Lova Giösta om vi hinner. Ska iväg med mamma runt 16:00 imorgon och därefter så drar jag och Ksenia och badar nånstans i think sånt som märks.
Har fått några kommentarer om att jag ska blogga mer.
Det är ju sommarlov och ja sitter ju inte direkt hemma om dagarna, jag uppdaterar då jag har tillgång till en dator/internet.

Blue dress.

vaknade för en stund sen och nu ska ja in till stan och möta Ksenia och så ska v åka någonstans och bada älska vädret!

Mot staden.

Har dock inte på mig detta bara bara kepsen. Måste hitta någonting att ta på mig fort och sedan in till stan fort!

Det mörker du ser gör så att stjärnorna märks lite mer.

|Bild från när vi var i skärblacka och badade|
Ändrade planer nu drar jag in till stan och möter Ksenia sedan fixar vi en sak och solar sedan drar vi upp till Himpa och solar ennu mer. Har börjat fixa håret nu, glömde bort steg-för-steg så ja gör det någon annan dag, kyss.

Big fat bass.

Har städat sen klockan 09:30 och nu är jag klar. Tänkte va lite snäll så ja fixade hela huset för typ första gången sen vi flyttat hit och vi har ju bott här i snart 3 år i think. Men iallaifall ska bara fixa nått att äta så kommer Ksenia hit ska fixa mig också så drar vi in till stan och fixar en grej och så ska vi ta en 20minutare förbi solariumet också. Och ikväll blir det nog bio om vi inte ångrar oss i sista minuten cilket kan hända. xoxo

Hjälp?

Vilka tycker ni är snyggast? Har verkligen panik vet inte vilka...

Jag älskar dig mer än vad det finns stjärnor på himlen.

Du är bäst på alla sätt hjärtat. Min styrka, min lycka, min trygghet, mitt skratt och mitt leénde.
Min första, min sista min bästa, ja älskar dig mest.
Det är otroligt hur bra du får mig att må, hur du kan göra en av mina värsta dagar till de bästa. Det bästa jag vet är att få va med dig, när du håller om mig och säger att du älskar mig och hur mycke jag betyder för dig.
Du är det bästa jag vet och ja älskar att somna bredvid dig och få vakna upp bredvid dig.
Tack för att fu är som du är, för att du behandlar mig som du gör, min finaste!
14 juli jag älskar dig Niko Vuletic'. ♥

Style by Tyra.


Converse.

|Höga Vita Converse | 699:- | Stadium.|
Fick dessa par converse förra veckan. Sjukt fina. Har 6 eller 7 par converse och många fler ska det bli!

There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is turn around and say "watch me".

Brukar sova ända till 14-15 men nu är jag vaken och ska gå ner och äta ska strax duscha och sedan städa mitt rum. Därefter åker jag in till stan med Ksenia och solar. Vi ska fixa lite grejjer också så tar vi en snabbis fika på stan och efter det åker vi och fixar en grej hos en vän vid 19 ska vi på bio i think. Efter bion ska jag till Nyköpings flygplats i think och hämta upp mammas faster med några andra i familjen.

Imfancy.

Crash, bang - boom.

11 fakta om mig.

1: Jag har världens finaste vänner!
2: Min pojkvän är bäst och ja älskar han mest!
3: Jag går inte någonstans utan min mobil.
4: Bestämmer jag mig för nått så ska det bli så.
5: När jag blir arg så blir jag riktigt arg och det är fan läskigt ibland hur arg ja blir, och ja blir lätt irriterad.
6: Lil Wayne, Massari och Chris Brown äger!
7: Jag kan inte åka någonstans utan att ha sminkat mig och fixat håret eller ha på mig mjukis ute.
8: Jag är egenvärld, osmart och efterbliven tydligen.......
9: Mc äger och klocket kioskens pomme.
10: Jag har rökt i 6 år nu men slutade för ungefär 2-3 veckor sen, stolt!
11: Turkiet Alanya 2011 med Ksenia var verkligen ett minne för livet, måste göras om!

Telling someone why you love them is like explaining what water tastes like.

Min nya blogg dårå. Nu ska jag hålla mig till denna. Den jag hade innan nijnaas.blogg.se
krånglade hela tiden.  Är sjukt nöjd med designen och headern.

Renovering av ny blogg.

Här håller nu jag (Ksenia Jernbom) på och renoverar om Ninas nya blogg. Hennes förra (nijnaas.blogg.se) krånglade en hel del, speciellt headern som inte syndes alls. Så, nu har jag tagit mig tid och fixar en helt ny och fräsch blogg åt henne, snäll jag är va? Den är klar inom kort iallafall!

RSS 2.0