GOTT NYTT ÅR BRÖDER!

Haha, sho. Nina duschar just nu, och hon glömde att logga ut. Så uppdaterar hennes blogg som hon har varit sämst på att uppdatera. Annars så väntar vi på kadi, sen fixar vi oss och drar oss till en kompis och FUCKAR UR! Natten e ung brudar, kärlek till er♥


† The day before.

Ligger i sängen med mina 2 prinsessor och pratar om allt och inget. Vi ska nog lägga oss och kolla på några avsnitt av Prison Break. Fick med mig hem lite kläder igår plus ett par klack skor och idag kom mamma hem med ett par till klack skor som jag är kär i hihi. Visar bild då jag har tid.

† Kadriye bebis

Länkar min fina prinsessas blogg. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg eller HÄR

gästblogg

Tjenis de kadriye här sitter hemma hos nina med henne och isabelle, mina små prinsessor. Vi har varit på stan och käkat i mc, träffat olika och haft det roligt. Nu ska vi spela fifa och njuta av kvällen hoppas ni hare bra bröder:)

† Mina fina prinsessor.



† Kadriye Garrido.

Drog hem till en vän igår med Isabelle, Bellen och Kadriye. Bellen drog och vi var kvar och somnade där. Och vaknade vid 16 och drog och käka, nu är vi hemma hos mig och väntar på Isabelle. Och sen ut och träffa en i klocket som vi saknat skapligt mycke, hihi. Jaja, hörs senare. :*

† I always say how i don't need you but it's always gonna come right back to me.

Varit inne i stan med mammi Fick med mig ett par skor. Ska in till stan nu igen med Bellen och kolla lite mer. Får se vad vi hittar på senare. Snart nyår dåra, måste hittta nått fint att ha på mig. 2 dagar kvar fyfan vad fort det här året har gått!

Blum's place

Hemma hos Bellen och kollar på Prison Break. Vi kom hem straxt efter 01 efter en skön kväll med mycke prat o dä. Nu ska vi iallifall käka och sedan kolla på Prison Break igen och därefter sova. Imorgon drar vi tjejer in till stan med min mammi och letar efter nyårs kläder. Kyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyssss

† Och sen avbröt han mig med sitt underbara leénde.

Vaknade precis, ska ut och träffa Bellen och Isabelle Kadriye kommer senare får se vad vi hittar på.
Puss på er.

† I mina ögon är du en förlorare som gav upp så lätt.


† Påfyllning!


† I miss that i could wear heel and sill be smaller than you..

Är fortfarande  vaken, fyfan ska väcka min älskade bror straxt och fixa frukost till älskade pappa som fyller år.
Vi ska fixa lite mys till han o dää. Aja hörs sen, finaste ni. ♥

† Man måste dö några gånger innan man kan leva igen.

Kom hem för en stund sen. Kadirye och Isabelle drog hem så jag och Bellen tog en promenad och pratade om allt och inget. Har inte så mycke mer att skriva förutom att ni äger och att jag ska lägga mig och kolla på några avsnitt från Prison Break. ♥

Det kräver all min styrka att gå ifrån dig



PUUUUSSSSSSS

Vaknade vid 18 och drog in till stan och träffade mammi och nu är jag i Vilbergen hos Isabelle med henne Bellen och Kadriye. Och nu ska vi till mc och ikväll blir det chill med vattenpipa (Till Genta, Bellen ska inte röka) Iallifall pussss på er

† If he doesn't chase you when you walk away, keep walking.

Söt Kadi som sover. ♥
Imorse så var vi ju inne i Mc ganska så tidigt och träffade Josef efter det så drog vi in till stan och shoppade loss. Mellandagsrea äger. Fick med mig ganska mycke fina saker som jag visar imorgon. Efter att vi hade shoppat så drog vi och käka och därefter hem till en kompis i Hageby och bara tog det lugnt och kollade på film och hade det mysigt. Nu är jag hemma och kommer somna närsom helst, sätter på ett avsnitt av Prison Break.

I väntan på Josef.


† MC FOR LIFE, PUUUUUUSSSS

Äntligen hemma hos Kadriye med henne och Isabelle. Vi var hos några kompisar i Hageby och kollade på film. Mysigtmysigt. Åkte förbi och köpte mc mat så nu sitter vi och tjockar oss. Nu blir det Prison Break. Uppdaterar mer senare. Puss finaste ni. ♥

† This time won't you save me.

Kom precis hem till mig med Kadriye och Isabelle, de hoppade in i duschen och jag dunkar musik och ska börja fixa mig så ska vi dra upp till Hageby hem till en kompis och bara ta det lugnt. Får se vad som händer senare ikväll o dä.
Ha det bäst finaste läsare. ♥

Godmorgon

Tjena alla ninas söta rara bloggläsare, igår så var vi som sagt på mc jag och nina cykla dit sen träffa vi isabelle och josef vi satt i mc skaffade vänner weei fettkul. Sen åkte vi taxi hem till mig satt hos mig typ 2 timmar sen drog josef hem med första spårvagnen som gick och då drog jag nina och isabelle hem till nina kollade på film sen somn vi.
Glömde säga vem det är som skriver hehe tryck här för att komma till min blogg sötisar :D

† När dom slutar prata med dig, börjar dom prata om dig.

Åhh, gud vad trött jag är alltså. Vi kom hem till mig straxt efter klockan 6 imorse. Först kom jag hem vid klockan 12 efter att ha vart i hageby hemma hos några boys. Och därefter kännde jag, Kadriye och Josef för att käka mc så vi drog upp till Mc vid stockholmsrondellen och mötte Isabelle inne i stan också. Där träffade vi några vänner också som var ute och far i en bil. Spårvagnarna slutade åka så vi fick ta taxi hem till Klockaretorpet. Och så sov vi hos mig eftersom att det hände lite saker påvägen haha.

Kom hem för en stund sen och kollade klart på ett avsnitt av Prison Break. Åkte till mc odä och drog till Kadriye somnade där och vaknade vid 12 och nu är jag hemma. Ska duscha och göra mig lite iordning och lite senate åker jag Isabelle och Kadriye ner till Resecentrum och köper tåågåbiljetter. Det gick inte igår pgav något tekniskt fel. Men nu kör vi!

† DHC eyelash tonic.

Fick hem denna för någon dag sedan. Helt otroligt att den funkar! Det ser ut som ett läppglans och en mascara.
Man andvänder det som en mascara varje kväll och ögonfransarna växer utahelvéte! Och det funkar faktist min moster fick klippa sina efter bara 1 månads andvändning.

† När livet var som hårdast så fick du mig att le.

Nu har jag bara legat  sängen och kollat på Prision Break. Ska Gå ut på en promenad med Kadriye det är ju jullov förfan ska inte sitta hemma! Och senare ska jag städa och allt detdära.

† Happy to be here, togheter with you girls.

Vaknade vid 12:30 med Bellen bredvid mig så åkte vi in till stan och träffade Kadriye och Isabelle. Vi sprang runt och letade julklappar och käkade inne på Istanbull. Och nu ör jag hemma och tar det lugnt ska duscha och städa rummet odä sen träffas vi 4 igen och hittar på nått mysigt i think.

Myspys.

Kom precis in till mig med Bellen, nu sätter vi på en film med chips odä.
Aja skriver väll mer sen. :*

† Can you lie next to her and give her your heart?

Vaknade hemma hos Kadriye med henne och Isabelle bredvid mig vid 12 och så drog jag och Bellen in till stan och fixade hennes naglar. Och så käkade vi inne på Pause och nu är vi hos Kadriye och väntar på Isabelle. Partyparty tonight dåra!

Kirrat o klart!

Nu har vi skrattat som 3 idioter åt allt och inget hahahhaha! Och planerat en resa!
Nu blir det mys och film.

Jag dör hellre med er än överlever ensamn.

Hemma hos Kadriye med henne och Isabelle. Vi sover här inatt. Iallifall så har vi precis ätit taccos. Och nu sitter vi i sängen och kollar tågresor. Mer om det när vi vet mer. Kommer nog mer inlägg senare. ♥

Prinsessor.

Med mina bebisar väntar på bellen nu bara. Nu drar vi ut dåraaaa.
pussssssen

† Give me wings so i can fly.

Själv hemma med musiken på högsta basen äger iväntan på Isabelle och snyggingarna. Sitter i min nya Onepiece med en toffs mitt uppe på huvudet. Vi kör på chillkväll ikväll dåra!

Bow Wow!

Kan sitta och lyssna på denna låten flera gånger om, så sjukt fin. Och han är ju hur snygg som helst!

† And from now, i'm going to the good side of life.

Fanny kom hit vid 15 så fixade vi oss till avslutningen. Kom hem för en stund sen. Isabelle kommer hit om ett tag kadi och bellen med. Får se vad vi hittar på sen. Just nu ska jag bara ta det lugnt och börja fixa mig straxt. Hihi. hur skönt som helst med lov nu då. kyssss finaste läsare.

Cool in school

Precis kollat på film sen klockan 09 och nu har vi lunch. Film igen till klockan 13 och sen hem och tillbaks till skolan för avslutning. Uppdaterar mer senare. kyssss

TJUGOETT FEMTIOFYRA.

Började kl:09 och slutade kl 15:30 drog till ett möte och därefter träffade jag bellen och sen kadi så drog vi till navestadskolans avslutning där vi träffade massor och därefter åkte vi hemmåt. Har vart hemma ett tag. Kollar på film med mamma och pappa, mysigt värre. Jaja pusshej.

A boy's sleepy voice is seriously the sexiest shit ever.

I skolan med Fanny bredvid mig, vi har precis käkat lunch och nu har vi massa aktiviteter. Stannar till klock 15:30 today och vid 17 har jag ett möte hinner nog sola döremellan och därefter vidare till Navesta med Bellen, Kadriye och Becca i think. Uppdaterar mer sen. kysssss.

Music on, World offf.


 

 Här får ni 2 låtar som jag suttit och lyssnat på sen jag kom hem.
Slutade vid 12 drog hem till Bellen och sen hem till mig och fixade mig. Så åkte vi in till stan och mötte Kadriye och drog en 20 minutare inne på Nordic Club har blivit ganska brun nu i think hihi. Men iallifall så kom Becca också så drog vi till Hc. Och nu är jag hemma. Tror nog att jag håller mig till den här bloggen nu.


devote.se

Har bytt till Devote.se tror nog jag ska börja blogga där istället. Får se ifall jag byter tillbaks eller inte.
Men iallifall, dagen har spenderats med Bellen, Liza och Fanny.
Läs mer på ninaweezy.devote.se

Film kväll.

Hemma hos Bellen nu med Belinda, Liza och Bellen. Vi har massa chips, godis och läsk blir nog att mysa framför tv:n. Jag och Liza sover här hos Bellen inatt får se ifall vi hittar på nått annat senare. Men nu ska jag vara social med dom.

Fire was burning, and burning.


Vaknade för ett tag sen, ska duscha fixa mig och vänta på mamma så vi kan fixa en sak sen drar jag till Bellen och vid 19 träffar vi Belinda och Liza får se vad vi hittar på. Hörs när vi hörs.

All i want for christmas.

xperia arc vit färg.
Pengar.
Löshår 60 cm från Rapunzel.se brunfärg.
Det är typ allt ja kommer på just nu. Men aa här har ni min önskelista. :)

But if two are in love, if they're strong, as we are.. Then maybe we can.

.

Just stop me.

Kom hem för ett tag sen. Bellen och Fanny kom hit vid 13 nån gång och vi åkte mot min skola hämtade en sak och sedan hem till Bellen och sen in till stan och därefter bio. Twilight Breaking Down blev det. Grät som en jag vet inte vad. Aja sen tog vi det lugnt här i klocket ett tag och pratade lite om allt och inget.

Hurting you will hurting me toooo.


And tear it all apart, why do i feel this attraction?


Drog hem till en vid vid 01 och sov där med han och en till. Vaknade vid 12 och nu är jag hemma väntar på Bellen så ska vi fixa oss kanske träffar Liza får se. Vid 16:30 ska jag och Bellen till Skafferiet och fika med en och efter det kanske det blir bio. Hörs när vi hörs. Blev ingen skola idag heller.

There's a boy who holds me up at night

Kom hem för en stund sen. Dagen har spenderats med Bellen, Vanessa, Liza, Belinda och sen grabbarna i Navesta. Träffade en här i klocket ett tag också och pratade. Ska nog kolla på film och sedan sova blir nog ingen skola för mig imorgon heller. Aja hörs när vi hörs.

RSS 2.0